• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tanışmak bugüne kısmetmiş demekki :KK74:

Ben takıma çok umutsuz gelmiştim hiçbir zaman kilo veremeyeceğim sanarak; sonra 3 ayda fit :rapci: asla bırakmam takımı diyordum (içten içe teşekkür etmek, vefa duygusugibi) her koşulda takımda olmaktı niyetim
Sonra başka bi topikte geyik muhabbeti fazla uçlara gitti kural dışı davranışta bulundum üstüne de fesat bi üye kazene raporlayınca durumu kaptanlıktan çekilmem uygun oldu. Ben çok üzülerek ayrıldım şimdi takımın kapanması yeniden aynı üzüntüyü yaşamama neden oldu (al sana bi keşke daha)
Hayatımda da o dönem epey aksilik ve belirsizlikler vardı küstüm KK ya çok girmedim, kendimle ilgilendim. Zipzip- Zipzip-

Canımsın ben senin bildiğin konudan dolayı bırakmak zorunda kaldım takımı şimdi yeniden kaptanlık yapamam. Aslında kaptin de dönmüştü takıma keşke ilgilenselermiş. Tuğba yalnız kaldı sanırım zaten işi var, çocuğu var düzenli bi kaptan yardımcısı olmadan yürütmesi zordu.
Sorunlarım çözüldü tabiki kuzum ama geçen hergün bi iz bırakıyor. Bunlar acı izler olarak kaldı. Geçti gitti, önümüze bakıyoruz.
Çoluk çocuk telaşını seviyorum, yorucu diye şikayet ederken aslında en masum en temiz durumuymuş hayatımızın. :KK200:
Hakkında hayırlısı olsun canımmm bekleriz muhabbete ne zaman istersen :KK60:

Aminnnnn kuzum inş Allah çocukları okula gönderdim bende spora hazırlanıyorum hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz:KK25:
Cnm kolay gelsin, gitsin yağlar, gelsin kaslar diyeyim bende 🥰 Tuğçe okula gitmeye başlamış, toparlamasına çok sevindim cnm. Allah bir daha sıkıntı yüzü göstermesin kuzuma.

Çok teşekkür ederim cnm ❤ Hepimize inşallah. Çoluk çocuk, ev işleri vs derken inanılmaz efor sarfediyoruz hepimiz.
Gerçekten akşam olunca kendime bugün ne yaptım diye düşünüyorum. Sabah gelmiyor aklıma🤣🤣 . İki gün evdeyim çocuklar sabah koşuşturmuyor . Benim ders erken başlıyor . Rahatça giyinip çıktılar bugün.

Back
X