• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- kaptanım tuğçeyi hastaneye götürücem kahvaltı yapıyorum mecbur erken tartıldım hurma detoksundan sonra artı gelmeye başladım salıdan sonra ancak bu kadar toparlaya bildim geçen cuma 87 bu cuma 86 eksi 1 kilo :KK51:
Çok güzel bir eksi . Tebrik ederim.

Zipzip- Zipzip- kaptanım tuğçeyi hastaneye götürücem kahvaltı yapıyorum mecbur erken tartıldım hurma detoksundan sonra artı gelmeye başladım salıdan sonra ancak bu kadar toparlaya bildim geçen cuma 87 bu cuma 86 eksi 1 kilo :KK51:
Tebrikler canım

Geçmiş olsun

Senin eksiyi bende çok merak ediyorum 😍
Birdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .

Birdefada yapmıştım söylemiştim zaten o zaman 5 kilo gitmişdi. Çünkü hiç diyet falan yapmamıştım. Ama bu defa az gitdi. Birazdan tartılıcam bende merak ediyorum .
Gidecek pek bir şeyin kalmadı bu sefer, normal 😃

26 aralık perşembe menüsü;

Sabah 9:15 1 şekersiz çay + 1 tb sandwich ( 1 tost dilim kaşar, 2 dilim aç bitir hindi salam, 2 tb dilim tost ekmek)

10:15 1 fincan sade filtre kahve

13:00 1 sade türk kahvesi

14:10 1 kase tavuk suyu çorba, 4 orta boy köfte, 1 elma dilim patates, 3 yk pilav, bol salata, 200 gr yoğurt

19:20 1 kase arpa şehriye çorbası, 200 gr kadar şnitzel, 1 kase yoğurt

20:30 1 fincan 3 ü 1 arada nescafe

2 lt su
Spor yok . Nego Nego
Menü, su🌟
Öğlen ki pilava gerek yokmuş
Puanın : 7

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar sene sonu işlerim çok yoğun öğlen yemeği bile yiyemedim 2 gündür bugün kolay geçer diye umuyorum 🤲🏻
Elhan Elhan kilonu merak ediyorum
Gulumse24 Gulumse24 Detoks sonrası 2 3 günlük koruma programları yapmak gerekiyor canım yoksa tekrar geliyor kilolar

Back
X