• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Elhan
Çıtır kız 😍
Vallahi 59 u kendim görmüş kadar sevindim :KK9: :KK9: :KK9:
Yılmadan usanmadan devam ettin,keyfini çıkar :nazar:
Yavrum benim ben de aynı sevinci yaşadım bu sefer gördüm...zafer bizim o zaman bütün arkadaşlar adına indim valla :KK76:heyyyt heyecan devam ediyor sırada buçuksuz 59 var. :sampiyon:benimki inatçı dahasi da olsa iyi ya neyse...tatlım sen naptın bakamadım mesajlara daha...

Bende kilo bildirim geç oldu ama misafirim var..
Geçen hafta 74.8
Güncel 72.8
Fark 2

Kızlar bi haftalık olarak görmeyin.. 3 haftadır 0 kaçamak diyetteydim ama ya sabit ya artıydım.. şükür emeklerimin karşılığını almaya başladım..
Çok iyisin canım tebrik ederim.

Yavrum benim ben de aynı sevinci yaşadım bu sefer gördüm...zafer bizim o zaman bütün arkadaşlar adına indim valla :KK76:heyyyt heyecan devam ediyor sırada buçuksuz 59 var. :sampiyon:benimki inatçı dahasi da olsa iyi ya neyse...tatlım sen naptın bakamadım mesajlara daha...
%2.37
Gümüsleyi ezdim,kırdım,parçaladım :D

Liste değil de belli kuralları var
Mesela sabahları kurşun geçirmez kahve ile başlıyorum.
Tereyağı, hindistancevizi yağı,krema gibi.

%70yağ
%25 protein
%5 karbonhidrat
Yağı doldurmak zorunda değiliZ
Protein dolmalı
Karbon dolmasa da olur ama geçmesiin

Vücudun yakıtını değiştiriyoruz.şeker ve karbonu keserek yağ yakmasını sağlıyoruz.ilk hafta böyle beslenilirse ketosise giriliyor.bu ne demek?
Vücut keton üretmeye başlıyor demek.6 hafta sonra yakıt değişmiş oluyor.ve o zaman kilo vermek adına yağı biraz azaltıyoruz.

O 6 haftasonunda uçuk şeyler yaşayanlar var.hiç bitmeyen enerji gibi,acıkmamak gibi,kronik hastalıkların ilaçlarını bırakmak gibi.
Çok iyi sonuçlar veriyor gibi, ben epilepsi hastası için bu diyetin kullanıldığı bir program izlemiştim,dediğin gibi çocukta iyileşme sağlanmıştı. Daha düzgün bir zamanda detaylı inceleyip denemeye çalışacağım.

Back
X