- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Yapma yapma çok zor,malum rakip olmuşuzbende şeker orucuna başlamayı düşünüyorum yaa ketto yapabilir miyim emin değilim
Elhan ablacım süpersin sonunda 5ler gelmiş tebrik ederim seni ♥![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yapma çok zor,malum rakip olmuşuzbende şeker orucuna başlamayı düşünüyorum yaa ketto yapabilir miyim emin değilim
Elhan ablacım süpersin sonunda 5ler gelmiş tebrik ederim seni ♥![]()
Anammmm bune biz bu kadar varmıyız yahuu kuzu sürüsü gibi maşallahhGelsin eşleşmeler
Gulumse24 &
mavitosbik07
@ezo26 & @Elhan
aypare ackerman &
Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa & @Diloslara
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & @hasbeenandgone
cgdmk &
Bulamiyorum
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz &birmuhendisanne
@snglmlk & @merryangel &Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Ben tam sana göreyim bak kaçırma beniEline sağlık rakibimde tam bana göre boyu kilosu ama ilaç kullanıyo kıyamam o muhaf olsun beni başgasına yama
Cook kalabalıgız masallah ama aktif olmayanlarda var içlerindeAnammmm bune biz bu kadar varmıyız yahuu kuzu sürüsü gibi maşallahh![]()
![]()
![]()
Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorumeline sağlık ablacım rakibim de pek dişli:))
Ne kadar güzel bir noktaya parmak bastınCook kalabalıgız masallah ama aktif olmayanlarda var içlerinde![]()
Listede 27 kişi var ama aktif kişi sayısı 15 dir diğerlerininde kilo vermesi için daha aktif olması gerekiyorNe kadar güzel bir noktaya parmak bastın![]()
Bu arada rakibemmavitosbik07 ikimizdr 700 gr vermisiz ama olmaz olsun yuzdeler sayesinde gectin beni
Tebrik diyeyim napayim![]()
Gelsin eşleşmeler
Gulumse24 &
mavitosbik07
@ezo26 & @Elhan
aypare ackerman &
Elalis
@Bonus & @malii
@Alvillaa & @Diloslara
@Nefes yaren & @happy_mom_
Yonahime & @Canfeb
@rishrose & @retro_hippo
@pastel34 & @hasbeenandgone
cgdmk &
Bulamiyorum
@s i d e l y a & @SchonerDuft
@Ytmz &birmuhendisanne
@snglmlk & @merryangel &Nego
Arkadaşlar kurayı çektim. Eksik olan varsa yazsin, olmak istemeyen var da o da yazsın. Böylece düzenleme yaparım.
Aha satmış beni anında sevimli mikropBen tam sana göreyim bak kaçırma beni![]()
Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorum![]()
Hedefleri henüz hazırlamadım canımBulamiyorum bu haftaki rakibem
hayirli olsun
Kac kilosun?
Bu aradaNego bu haftaki hedefime ulastim, onumuzdeki hafta icin hedeflerimiz kac
ben bi 61.5 alayim
![]()
ezip gecicem merak etme :))Gazan şimdiden mübarek olsun canım ben seni tutuyorum![]()
Sagol canim bilmukabeleGeyikler bir tarafa çok iyisin gerçekten, güzeldi seninle rekabetkafa dengi insanları seviyorum
![]()
Satislara mi gelmis ex rakibemAha satmış beni anında sevimli mikrop![]()
Canim seninle bi tanisamadik yas boy kilo nedir acabaezip gecicem merak etme :))
Erkekseniz teker teker gelin