• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tunaydin kizlar:KK68:

Hepinizin iyi haftasonu gecirmesini diliyorum❤

Masallah aksam benden sonra 30 sayfa birikmis oku oku anca geldim :olamaz:

Dondurmayi ben de cok severim 4 mevsim yiyebilirim ama kisin kendimi biraz frenliyebiliyorum. Yazin sen bize yardimci ol YaRabbim aminn :dua::dondurma::dondurma::dondurma:

cgdmk cgdmk cnm insallah sende ben gibi guzel bir eksiyle uyanmissindir ya da artiyla :KK62:

Merhabalar💕💕
Bulamiyorum Bulamiyorum canım hatirladinmi beni 8takimdan
Tebrik ederim seni ne güzel gidiyor kilolarin ❤
Hosbulduk kaptanim 12takimdayim bende
Derece almış eski takım arkadasim tebrik edeyim dedim 100lu kilolardan geldi maşallah başarısını takdir ediyorum 🤗🤗

Hatirlamam mi cnm seni. Hosgeldin :KK68: cok tesekkur ederim :KK60: sen neler yapiyorsun nasil gidiyor

Birinci olmuşuz tebrik ederim herkesi Bulamiyorum Bulamiyorum seni ayrıca canım tebrikler

Tesekkur ederim cnm ❤

Sen oyle san 🧐 altı buçukta kalktım evimi de miss gibi yaptım bir kerem 🥳
Spordan geldim evi sadece topladım şimdi yemek yiyip kayınvalideye gidicem yarın temizlik beni bekliyor bugün spor çok ağır geçti çok Yoruldum hiç iş yapasım yok :işsiz:

Günaydınnnnnnnnnnnnn koguşşşşşş kalkkkkkkkkkkkkk kahvaltııııı hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ben spora gidiyommmm yiyin için masayı toplayın :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:hayırlı sabahlarrrrrrrr günümüz aydınnnn olsunnnn :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar kilo verenlerin hepsini tebrik ediyorum
Beni tebrik edenler çok teşekkür ederim evim tadilatta ondan sebep fazla aktif olamıyorum ama diyete devam inşallah 🤗
Günaydın canım ❤
Dun geceden beri bak milleti sen dondurma ye fiye ikna etmeye calisiyorum kaptandan izni kaptin hadi yine iyisin ama sakın artı gelme bu hafta kendimi suclu hissederim :KK70:
Neyseki sabah oldu da ben de bugün dondurma yicem :KK8: :KK72:
Yonahime Yonahime 59 u görmeden yiyemez canım ona izin yok :))
Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
Bugün kendim için belirledigim tartı günüm ve 65.70 çıktım :rolleyes::rolleyes:
3 4 gündür 2 öğün besleniyorum daha hızlı gitmeye başladı ✌🏻
Günaydın canım süpersin 65 i görmüssün 😍
Günaydın zipzip kaptan, dün çok yoruldun dinlen bugun ama zıplamaktan yırtamazsın ona göre 🧐😂
Bugün yapacagım canım kilom fazla değil ama sıkılasmam gerekiyor
Günaydın canım ❤
Aaaa ilk defa adım geçiyo bu derecelerde 😍
Ne güzel belki birincide olursun 😍
Günaydın hanımlar, küçük oğlum hasta çok aktif olamam
Günaydın canım gecmis olsun ogluna
Kızçelerimmm günaydınnnnn ❤ Akşam oğlumla sarılıp uyuduk 🥰 ne güzel uyandım bu sabah, şükürler olsun 🙏
Günaydın canım ne güzel oğlunla uyumussun 😍
Günaydın arkadaşlar 😘
Günaydın canım ❤
Ellerine sağlık canım, gece gece uğraşmışsın.
Sabaha kalkamıyorum canım geceden yapayım dedim 😊
Her zamanki tezimiz doğru. Ne kadar çok konuşup aktif olursak o kadar güzel dereceler yapıyoruz. Durmak yok 😂😂
Kesinlikle canım burda aktif oldukca derecede beraberinde geliyor 😍
Aa listede olsam birinciydim dimi 😁
Bu haftaya listeye almıs olsam yüzden 6 ya bölünecekti canım ama listede olsaydın derece gelirdi sana 😍
Günaydın canım ❤
Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Günaydın canım mutlu hafta sonları 😘
Tünaydın canım ❤
Ah ahhh anne evinde olduğun icin o, sefasını sür 😍😂
Öyle yapıyorum canım simdilik 😍

Back
X