• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hafta sonu kaçırmayın sakın, kaçamak hakkı dündü bitti :KK20::KK20:

images.jpeg-11.webp

Çok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
Elhan abla iyi hatırlattın sopamı bırakıp gideyim :KK53:
Geçmiş olsun canım hastaneye götürmektense ayaklarının altına limon sür koltuk altına sirkeli su yap tuğçenin öyle atlattım ilaç vermektense küçücük bünyeye

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

@Yonahime 59 u görmeden yiyemez canım ona izin yok :))

Günaydın canım süpersin 65 i görmüssün 😍

Bugün yapacagım canım kilom fazla değil ama sıkılasmam gerekiyor

Günaydın canım ❤

Ne güzel belki birincide olursun 😍

Günaydın canım gecmis olsun ogluna

Günaydın canım ne güzel oğlunla uyumussun 😍

Günaydın canım ❤

Sabaha kalkamıyorum canım geceden yapayım dedim 😊

Kesinlikle canım burda aktif oldukca derecede beraberinde geliyor 😍

Bu haftaya listeye almıs olsam yüzden 6 ya bölünecekti canım ama listede olsaydın derece gelirdi sana 😍

Günaydın canım ❤

Günaydın canım mutlu hafta sonları 😘

Tünaydın canım ❤

Öyle yapıyorum canım simdilik 😍
Yok cnm riske atamam listeyi zaten.. bu haftaki eksi beni mutlu etti tabi hemde çok.. ama 3 haftadır da hem sabit hem artıydı.. Yani biraz değişken bir kilom var bu ara.

Kendime ödül olarak yaptığım kahvaltı..
Uyanınca ılık limonlu

2 yumurtayı aldım çırptım.. bir dilim ekşi mayalı ekmeği bulayıp bikaç damla sıvı yağ ile tavada pişirdim oldu sana yumurtalı ekmek..

Kalan yumurtayı bi küçük domatesi küp pişirip tavada birleştirdim.. oldu omlet..

Birkaç parça peynir ve limonlu tarçınlı yeşil çay ile tükettim..

Şimdi bunu niye buraya yazdım.. ayy vicdan yaptım çok mu oldu diye 🙄

Kendime ödül olarak yaptığım kahvaltı..
Uyanınca ılık limonlu

2 yumurtayı aldım çırptım.. bir dilim ekşi mayalı ekmeği bulayıp bikaç damla sıvı yağ ile tavada pişirdim oldu sana yumurtalı ekmek..

Kalan yumurtayı bi küçük domatesi küp pişirip tavada birleştirdim.. oldu omlet..

Birkaç parça peynir ve limonlu tarçınlı yeşil çay ile tükettim..

Şimdi bunu niye buraya yazdım.. ayy vicdan yaptım çok mu oldu diye 🙄
Cook gelmedi bana Afiyet olsun canım 😘

Canım benim çoook çok tebrik ederim kendim düşmüş kadar sevindim aynı kiloda veda yapalım inşallah
Ha bi de ne dicem estetisyen Dr a gittim yüzün zayıf dedi ama doldurucak biraz göz altına filan... yani kızlar yüzüm zayıfladı diyenler şimdi herrr şeye çare var siz kilo verin yeter ki 😃😃😃😃
Cnm sonuçları merak ediyorum, göz altlarım çok çöktü. Işık dolgusu düşünmüştüm ama yağ dolgusu daha mı iyi olur diye de aklıma takılıyor. Cesaret edemiyorum sonuçtan memnun kalmazsam diye...

Dün hava güzeldi okuldan sonra biraz yürüdüm evle arayı açınca dönerken çok zor yürümeye başladım :KK43:

Topuğumun ağrısı yayıldı iyice ayağıma akşam hiç basamadım. Dışarda yürümeyi bu geçene kadar yapmamam lazım.
Lesli deniycem o bu kadar olmaz heralde evdeki zeminle.

Onda da olursa sadece ısınıp egzersiz yapmam lazım plates yada.
Evde yaparken mutlaka güzel tabanlı bir spor ayakkabı kullan canım, sert zemin daha kötü eder seni.

Back
X