• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..
Neyseki nişan canım benim düğünde öyle oldu, berbattı. Kadın makyaj ve saç bitene kadar bakmak yok, sürpriz olacak dedi. Hayatımda gördüğüm en kötü saç ve makyaj yapılmıştı. Gözlerim yeşil diye bı de tutmuş yeşil far sürmüş, ne olduğumu şaşırdım. Vakit kalmadığı için de bişey yapamadım. Düğün videomu asla izlemedim, tek bir foto çıkartmadım. İçimde uhde kaldı valla. Neyse ki düğün albümünü sonra çektirdim, muhteşem bir saç ve makyajla.

Neyseki nişan canım benim düğünde öyle oldu, berbattı. Kadın makyaj ve saç bitene kadar bakmak yok, sürpriz olacak dedi. Hayatımda gördüğüm en kötü saç ve makyaj yapılmıştı. Gözlerim yeşil diye bı de tutmuş yeşil far sürmüş, ne olduğumu şaşırdım. Vakit kalmadığı için de bişey yapamadım. Düğün videomu asla izlemedim, tek bir foto çıkartmadım. İçimde uhde kaldı valla. Neyse ki düğün albümünü sonra çektirdim, muhteşem bir saç ve makyajla.

Sonu güzel olmuş neyse ki 😍

Takılıyorum canim, gülüp eğleniyoruz iste😍 her yer dert tasa olmuş, zayıflamaya çalışırken şişmeyelim değil mi🙈😂 Hem sen gülerken kaç kalori harcanıyor biliyor musun 🧐 ben bilmiyorum ama olsun yine de gülelim hep 😂
Kesinlikle canim 😍gule eglene kilo vermek varken ne diye ketum olalim ki
Buraya yazdikca aklimiza yemek gelmiyo o bile harika😂😍😍
O yuzden hangi konu olursa olsun yazalim buraya👍🏻😁

Resmen ölüm orucu bedene eziyet ediyorsunuz gibi cümleleri ben kullandım ama dinimizde böyle bir oruç yok kelimesi agzımdan asla çıkmadı geçmişe tekrar gittim baktım nasıl niyet ediliyor adetliyken devam ediliyormu gibi sorular sormuşum amacım sadece merak ettiklerimi sormak kimseyi eleştirmek değildir seni henüz tanımıyorum sorularım sana yargılamış gibi gele bilir yalnış anlaşıldıysam özür dilerim hakkını helal et
Senle ben biraz fazla sorup yorum yapmışız galiba canım ama hassasiyeti olduğunu dusunememistim.
Bu arada Tuğçe nasıl, ağrıları geçti mi biraz, ilaç iyi gelmistir inşallah.

Kesinlikle canim 😍gule eglene kilo vermek varken ne diye ketum olalim ki
Buraya yazdikca aklimiza yemek gelmiyo o bile harika😂😍😍
O yuzden hangi konu olursa olsun yazalim buraya👍🏻😁

Pozitifligine bayılıyorum 😂 gel cay yapayım sana portakallı beyaz cay 😂

Neyse sakiniz🙈, problem yok, doğru yoldayız 😂
Aynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayım :D
Ben vermiştim, gelinliğim pot durmuştu 😂
Valla mı o potlukta moral bozar allahtan provası oluyor
Ay bana nişan demeyinnn allahım bu hayatta kendimden bitek nişanda nefret ettim. Gittiğim kuaför beni kezban anaya çevirdi resmen. Sorduğum herkes kalbim kırılmasın diye yan gülüşle çok güzel olmuş bak makyajınla saçın demişlerdi. Dedim ki doğal dalgalar olsun kafamın yarısı düz saç yarısı kıvır kıvır oldu. Bide enn son kafamın üstünü kabarttımı..
Aaa saçını baştan yaptirsaydin nasıl kuaförler varya
Sevgili rakibem öncelikle iyi yolculuklar . Bol karbon ye tamam ama telafi yaparız. Canın sağolsun benim havalı yoldaşım.😘 iyi eğlenceler.
Sağol canım cok şükür vardık duşumu aldım meyvemi yiyorum .
Tartıldım 66.60 çıktım ✌🏻
O da bişey mi, ben hamileliğimin 5 ayını günde 10 kere falan kusarak geçirmeme rağmen 7 kilo almıştım 😂😂
Nasıl bir yeme azmi varmış :D

Aynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayım :D

Nasıl bir yeme azmi varmış :D
Kız schoner tartıyı damı götürdün. Allah seni zayıflarsın e mi🤣🤣🤣.

Aynen benim ayarlar şaşmazsa doğru yoldayım :KK70:

Nasıl bir yeme azmi varmış :KK70:
Bebek beslenmeyecek diye çok korkuyordum kustugum için 😂😂

Pozitifligine bayılıyorum 😂 gel cay yapayım sana portakallı beyaz cay 😂
Bende pozitif insanlara bayiliyorum😍😍cok sevdim seni de yaa 😍

cay mii :rolleyes: zayif noktamdir kendileri siyahini cooook icerim de beyazi nasil ola ki:KK53:hemide portakalli

Back
X