• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence vücut chia yi tanımıyor alışık olduğumuz bir besin değil kinoa da aynı olmuştu bende. Neyse bugün son günümdü. Yarın yulafa geçiyorum nasılsa. Cumaya kadar tartilmayacağim inşallah kendime hakim olabilirim. Korumaya gectiysem bu sefer naparim bilmiyorum. Oruca devam ederim büyük ihtimal.
Abla bekle şu cuma günü atlatayım birlikte başlayalım 5 günüm kaldı pazartesi başlayalım olurmu

Selam kizlar herkese bugün dışardaydim sabahtan beri yeni eve geldim kilom sabit

Evde ne pişerse onlardan yiyorum canim kendime ayrı pek hazirlayamiyorum bi süre sonra bıkıp bırakıyorum cok azdı zaten fazla yemedim ama yemesen daha iyi olurdu tabiki😊 if yapmaya çalışıyorum diyelim instada takip ettiğim bazı diyet sayfaları if yaparak cok güzel kilo veriyolar
Özelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum

Hiç adaletli bir rakip olmamış seninki bacım eskiden ben kendime yakın rakip seçiyordum o zamanlar @Umutdeniz4 vardı kiloma yakın hepsi benden çok zayıftı sende kendi kilona yakın biriyle rakip ol sana haksızlık oluyor böyle ben seni tutuyorum :anne:
zaten verilen kilo değil yüzde hesabi oluyor

Çin yemeği hiç yemedim. Nedense kötü bir sürpriz yasayacakmişim gibi geliyor. Akşam akşam durun herkesin iştahını kacirayim. Bir belgeselde böcek bildiğin siyah siyah kurtçuklari bir tavada güzelce kavurdular. Sonra dut yaprağı gibi bir şeye sarıp iple bağladılar onu sosla pişirip bir güzel yediler.
Diloşum ne yediğini gördün mü kuzum...:eek:
Ben çorba içiyorum, pilav yiyorum ve özel bir pişmiş salata tarzında etli yemeklerini yiyorum. Türkiye'deki Çin lokantalarında tavuk , dana, koyun etleri kullanılıyor. O tarz böcek ve iğrenç şeyler yok tabiiki😀😀

Özelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum
Fazla bi yasaklama yok 8 saat yiyip 16 saat yememe üzerine kurulu aşırıya kaçmadan istediğinizi yiyebiliyoruz ama belli saatten sonra düşük kalorilide olsa yemiyoruz ac durdukça yağ yakımı oluyomus

soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Evet eski tadı olmuyor hiç.
Bu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya :skandal:

Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek o aypare ackerman aypare ackerman Yani görmeli 🥺
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluşur inşallah.
Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..
Allah şifa versin inşallah spn olur canım.

soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Evet eski tadı olmuyor hiç.
Bu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya :skandal:

Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek o aypare ackerman aypare ackerman Yani görmeli 🥺
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluıur
Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..

Kolay gelsin tatlım. Sorunsuz bir nöbet dilerim. Yarısı geçmiş bile. Canım hiç hindistan cevizli kahve içmemiştim o kadar güzel demek...Sen icemedin ben de içmiş gibi oldum :KK60:
Sağol canım. Nöbet bitti eve geldim azcık uyumuşum. Yemek ye topla derken zaman geçti .

Back
X