• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da 🙌
Rabbim acil sifalar versin insallah hemen iyilesir yavrun bütün yavrular💜

Kızlar eski bir yıl daha geçti gitti, ömrümüzden kimbilir kaçıncı gün silindi. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, bereketli bir ömür ve tabi ki fit bir vücut getirsin inşallah 🥰

Bozulan düzenimle birlikte yeme alışkanlıklarım zaten çok kötüye gidiyordu, regl ile birlikte çılgınlar gibi abur cubur tükettim. İnşallah bugün itibarı ile kesmeye çalışıyorum.

Kimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da 🙌
Cnm çok çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun hem sana hemde minik kuzuma 🥰

Kızlar eski bir yıl daha geçti gitti, ömrümüzden kimbilir kaçıncı gün silindi. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, bereketli bir ömür ve tabi ki fit bir vücut getirsin inşallah 🥰

Bozulan düzenimle birlikte yeme alışkanlıklarım zaten çok kötüye gidiyordu, regl ile birlikte çılgınlar gibi abur cubur tükettim. İnşallah bugün itibarı ile kesmeye çalışıyorum.
Amin canım inşallah 🥰

Kilo çok kolay alınıyor canım dikkat etmeye başlarsan verirsin yine 😊
:halay: :halay: :halay: Tunaydin herkese😍😍😍
Ne guzel tarti oncesi takim eski enerjisini buldu👏🏻
Bize derece yakisir 6.takim:halay::halay:
Tünaydın canım ❤

Dikkat et canim 6lara geri donme:))
Bikac gun dikkat ettin mi tamamdir👍🏻

dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)
ilk defa yapıyorum bende 8/16 yapıyorum canım . ne kadar verdin peki bu şekilde .
Canim bu if tam olarak nedir yani beslenme tarzini falan da degistiriyor mu

Ayyy günaydın yazacakken öğlen oldu yaa :skandal:

Küçük kızım biraz hasta onunla ilgilendim gece sabah telefon elimde kafamı yastığa koydum 5-10 dk içim geçmiş telefon geldi 9 da direksiyon dersim varmış zor yetiştim dünden söyleseler olmazdı tabi :KK67:

Yarın don dersim var pazar günüde sınav. Başka bir hocayla çalıştım bugün ve 2 kere dubaya değdim gerdi beni.
İşşşallah yarın kendi hocam olur
Sinavinda basarilar canim:) tek seferde gecersin İns
Ben direksiyon egitimini babamdan aldim :) hocalarla calismak nasildir bilmiyorum ama hep babamla calistigim icin sinavda biraz heyecan yapmistim😁

If aralıklı oruç anlamına geliyor canım sabah 10 da kahvaltı yapacaksın mesela akşamda yemeğini en son 5 de yiyeceksin .
Akşam 5 den sonra sıvı çay kahve dışında birşey tuketmeyeceksin
Arada ne yeniyor peki onlar da sınırlidir heralde

Back
X