• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar
Bugun yogunluktan dolayi giremedim foruma sagolsun @Bonus yetisti yine 😙
Bu hafta serbest gun yaptim ama baska hic kacamak yapmadim. Sanirim uzun zamandir yemedigim seyleri yiyince ve uykusuzluk eklenince odemleri atamadim. Pazartesiye hepsi gider insallah.

Hisgeldiniz kizlar

Benimkilerde hasta cnm. Ortanca ve buyugudr goturdum isten gelip alip.ikiside bronsit olmus antibiyotik ve hava basladik
Canım çok üzüldüm. Allah bundan büyük dert vermesin. Çok geçmiş olsun.

İnşallah canım. Haftaya daha iyi bir ekşi ile gelirim.

Canım çok teşekkür ederim. Ağzı yara oldu hep. Hiçbirşey yemiyor. Çok mutsuzum eridi resmen. Onun yerine ben yedim stresten.😕
Kıyamam ya.
Karadut şurubu vardı eczanede olabilir iyi geliyordu.
Canım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee🤣🤣

Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.

Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.

Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.

Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Valla güzel yedim :D güzelde kilomu korudum :D

Aldım gargara yaptık schoner. İnşallah düzelir bugün başladık gagaraya.

Ye canım yılda bir ne de olsa.mola olsun sana.
Inşallah canım 🤲🏻🤲🏻
Benim molalar çok canım :D ama az kaldı ocak sonuna kadar verirsem verecem sonra korumaya geçerim 62 63 şimdilik yeter bana

Geçen hafta 74.2
Bugün 74.0
Fark -200

Neden böyle oldu anlamadım :KK43:
Diyetimi zinhar bozmadım.ama yüzme,spor,yürüyüş hepsi çok geldi galiba.bi de evde olmayınca wc sorun oluyor bende :KK43:
Üzgünüm kaptanım :KK43:

Zipzip- Zipzip-
Geçen hafta ocagıma incir ağacı diktin şimdi 200 gr cıkmı verdin :KK67:

Canım okurken ben yazdım sandım nr yemişiz bee🤣🤣

Yarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.

Canım gel sarılık koklaşalım dertleşelim. Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşım.bu hafta Ben de batırdım.

Ohhh göğsünü gere gere yaz bakalım maşallah sana. Çok güzel haftaya da böyle bekliyorum inşallah.

Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Saat 12 geçti doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle seni sevenlerinle sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş Allah :KK68: :KK68:

Back
X