• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşama doğru konusuruz olmaz mı:)

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşların olsun :KK200: :KK200:

Bende yıllar once aldım ehliyeti trafiğe çıkmamıştım, iki ay oldu sanırım yeniden direksiyon dersi aldım en kısa zamanda aktif kullanacağım ,sende öğren küçük yerde daha kolay olur ☺

Yüzdemize gore dördüncülük iyi geldi :))

:KK200::KK200:

Ne yapalım ki canım sopa mi alayım elime :KK70:

Günaydın canım yarene başarılar diliyorum inşallah güzel sonuçlar alır :dua::KK200:

Günaydın canım :KK200:

Çok erken tartılmışsın ama ise gidiyorsun sanırım başlangıç kilosu olarak yazıyorum hadi hayırlı olsun 😘

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤
Ne Güzel bir gündür senin için tellerin cikacak🥰

Gunaydin ablacım ❤

Tamam canım sorun olmaz ama dikkat et kendine hasta olursun:KK43:
Listedekiler için sopa fena olmaz bence dün kabızlık sorunum var diye 2 tane ilaç aldım 5 saat sonra etki ederdi etmedi diye 2 tane daha içtim dün migdem agrıdı akşama kadar karın agrısıyla WC den çıkamadım niye 100 gr daha eksik çıkar diye bu ne genişlik listedekilerin artı gelmesi gibi bi durum ancak regl zamanında olur amenna derim kimse kimsenin hakkına girmesin ben nasıl vicdan yapıyorsam herkes de yapacak bu gidiş gidiş degil dikkat eden insanın artı gelmesi biraz imkansız gibi geliyor neyse çenemi tutayım gerekeni arz ederim hakime hanımcım :KK70::KK70::KK70:

Listedekiler için sopa fena olmaz bence dün kabızlık sorunum var diye 2 tane ilaç aldım 5 saat sonra etki ederdi etmedi diye 2 tane daha içtim dün migdem agrıdı akşama kadar karın agrısıyla WC den çıkamadım niye 100 gr daha eksik çıkar diye bu ne genişlik listedekilerin artı gelmesi gibi bi durum ancak regl zamanında olur amenna derim kimse kimsenin hakkına girmesin ben nasıl vicdan yapıyorsam herkes de yapacak bu gidiş gidiş degil dikkat eden insanın artı gelmesi biraz imkansız gibi geliyor neyse çenemi tutayım gerekeni arz ederim hakime hanımcım :KK70::KK70::KK70:
Bu haftada bakarız listeyi önemsemeyen menü yazmayan ,katilim sağlamayaanlari izne ayiririz

Back
X