• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bilirim ne demek nadir :63: şehirde yenmez pekmezli kar helvası.

Kar taneleri mikrobu kirliliği yere indirip öldürdüğü için mefta dolu kar yenmez.
Anca peşpeşe yağacakta temizlenecekte ohoooo

Gel seninle de sarılalım 🥰🥳 Kuzum kime söylesem deli muamelesi görüyorum 😂 Bizde de ilk kar yenmez, havanın kirini pasını alıyor diye

Gecmise bakmadan once sunlara yorum yazayim firsatim olursa gecmise bakarim olmazsa aksa bakarim artik.
Nacizane kendi fikirlerimi belirtcem darilmaca gucenmece yok 😉

Menum
Sabah
2 kk peybir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Roka domates turp

ogle
1 kahve
2 kare bitter
Aksam18
1 tabak etlu turlu
1 kase bulgur
Su 2 lt

Menu guzel cnm saatlerini tam yazarsan daha rahat yorumlariz. Su guzel spor eksik

5 Ocak

Sabah 05.30: bi ısırık şeker hamuru

Sabah 08.00 iki ceviz,üç yerfıstığı,az peynir, yarım nohut unlu kurabiye, bir çatal pasta

Sabah 09.30 bir portakal

Saat 11 yarım tabak sebze kızartma, bir kıymalı börek

Saat 16.30 Antep fıstığı peynir

Akşam bir elma yerim belki yoğurt yanına

1,6 lt su

Spor yok
Koruma menusude olsa kizartmadan uzak dur tatlim tamamen kanserojen. Sabahki seker hamuruna ben de anlam veremedim. Birden sekerin mi dustu ne oldu anlayamadim
Sabah 11.50 gibi
1 bardak muzlu süt muz ve süt kullandım
2 tam ceviz
Ara 13.30 gibi
2.Hurma sütlü kahve
Öğlen 15.00
Domatesli bulgur 100 gr kadar
Yanina salata
Akşam
4.köfte fırında
Maruldan yapılma cacık

2 yk yulaf ve 1 dilim etimek yerine bulgur yedim öğlen. 15 20 dk kısa yürüyüş yaptım
Şimdi 1 sade soda ve çay içecem
Aksami insallah vok gec yememissimdir 19da kapatmissindir. Sabah kahvaltiya yulafta ekleyip smoothie seklinde alabilirsin cok tok tutuyor
Pazar menüm
Sabah 10.30 Haş iki yumurta, peynir, maydanoz, domates, minik bir muz, iki ceviz, zeytin, bir tatlı kaşığı bal , çay
12.00 Türk kahvesi
17.00 Haşlanmış hindi eti , taze nane, bir kaşık havuç salatası, üç kaşık yoğurt
19.30 Sütlü menengic kahvesi
İki litre su
@Nefes yaren Zipzip- Zipzip-
Bu guzel menuyu sporla taclandir abla 😉
5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
Menu su spor guzel cnm
Bugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Mercimekli omlet(acaip tok tutuyor herkese tavsiye ederim)1 domates , 1 salatalık , yeşil çay
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası , 2 parça ızgara et. 3 YK yoğurt
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2. Litre
Spor
25 dk jillian 1/7 = 150
30 dk Leslie boosted = 150
10.000 adım = 150
Toplam 450
Menu su spor vok guzel cnm tebrik ederim
Sabah 7 de 1 bardak alkali su
Saat 11.30 3 ctl yagda yumurta 2 dlm ezine 3 siuah zeytin
Saat 17.00 3 yk ıspanaklı yogurt 4 yk barbunya 2 yk mercimek pilavi
19.00 bir elma

Su 2 lt
Spor bolca ev isi cok yoruldum yapamadim
Zipzip- Zipzip-
Menu ve su guzel cnm
Kahvaltıdan önce bir gece bekletilmiş bir bardak cevizli su
(8)Sabah:iki haşlanmış yumurta (sadece beyazı)
12)Ara öğün:bir kaç badem bir avuç leblebi
(14)Öğlen: bir kase ezogelin çorbası
Üç dört çatal karnıbahar
Bir kase yoğurt

1lt su+1.5 lt detoks suyu

20 dk tempolu yürüyüş: 50 P
6000 adım: 90 P
Yumurta sarisi yasak mi cnm sana merak ettigim icin soruyorum. Erken kapatmissin 14ten sonra zorlamiyor mu gece
PAZAR MENÜM
sabah10.30
1 dilim beyaz ekmek(ekmeğimi alamdım)
2 rafadan yumurta 2 dilim peynir pekmez az

Ara 15.00
2 mandalina yarım elma
Akşam18.30
1 kase paça çorbası 4 kaşık bulgur pilavı ayran

Su 2 lt
Spor4006 adım 60 puan Bonus Bonus Zipzip- Zipzip-
Su spor ve menu iyi cnm sabah ekmek yerine findik veya ceviz tercih edebilirdin

Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda Bonus Bonus Zipzip- Zipzip- Nego Nego

Spor yok diye yorum yapiyorsunda sen neden yapmiyorsun diye soran arkadaslarim olursa ben haftanin 3 gunu aclik aclik sonrasi tuzsuz sebze ile besleniyorum spor icin 3 gun kaliyor salon pazar gunu kapali 2 gun gidebilirim haftada 4 gun gitme hakkim oldugun ocin haklarim yanmasin diye kaydimi dondurdum. Allah nasip ederse subatta tekrar baslicam. Nego Nego sende sormustun cnm sebebini 😉

Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda Bonus Bonus Bonus Bonus Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip-
Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım

Back
X