• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Elhan Ablacım bu sabah yoksun iyisindir inş ❤
sonngulen sonngulen nasıl oldu senin çocuk?
Bulamiyorum Bulamiyorum seninkiler nasıl?
Emineye sabah 10.30da surup verdim yine. Simdilik yok gibi atesi. Influenza salgini varmis 10 gun ates yapabiliyormus. Dun bulamamistim bugun enfluvir surup buldum basladim dr onerisiyle. Onu baslayinca biraz daha toparlar dedi bakalim gorcez insallah.
Gidip yazmadığım menüleri yazayım.

Menü yorumu yapanlar ula insaf edin şehriye çorbasız yayla çorbasız ev mi olur nasıl uzak duralım :confused:
Bizim evdede her gun sehriyeli ve unlu corba pisiyor ama ben yemiyorum bonuscum 😙
Size de geçmiş olsun canım, evde kalmakla iyi yapmışsın.
Bizimki hala çok ateşli, bir taraftan ilaç bir taraftan duş, düşürmeye çalışıyoruz. Siz ne alemdesiniz
Sagol cnm. Bir ilaca daha basladim bakalim toparlicakmi. Cocuklara cok ilac yukluykruz insallah ileride sikinti yasamazlar 😔
Kızlar size bir şey soracağım. Benim oğlum yüksek atesliyken tuhaf davranıyor. Böyle olgun olgun konuşuyor, inanılmaz çenesi düşüyor. Olgun derken büyük bir edayla konuşuyor. Tam anlatamadım ama garip davranıyor işte. Sizlerde de oluyor mu.
Benimkide atesliyken sayikliyorlar 😂
Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
Cnm ben takim kurallari geregi uyari yaptim burda hepimiz birbirimizi uyarmakla sorumluyuz. Sen mukemmel bir menu bildirdinde ben mi icinden bir kilcik bulup illa su kiza bi laf atayim diye ugrastim sanki. Hickimse bir sey demeyip ben diyince mi kotu oldum. Neyse nasil dusunmek istiyorsan oyle dusun...
tursudan sonra bu sabah tartiliyim dedimmm nohut ve tursu yemistim malum, sonuc 60.1:halay::halay::halay::halay::halay::halay: bekle beni 59 :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Hadi insallah
Bende dün öğlene doğru 84.6 öğleden sonra 84.4 az önce önce yine tartıldım 84.3:KK71::KK71::KK71: inş cumaya 83.7 yemede yanında yat olur
Bu cuma herkes iyi bir rakam gorecek gibi demekki ☺
Kızlar bugün işte çok canım sıkıldı, saçma sapan şeyler oluyor ve sakin kalmaya çalışıyorum. Kendime sakin kalacağıma dair söz verdim ama insanın belli bir yaştan sonra bazı şeyler daha çok kanına dokunuyormuş... öyle bir içimi dökmek istedim.
Is ortaminda calistigin arkadaslar ve hizurlu bir ortam cok onemli. Benim esimde bu konuda sikinti yasiyor. Sabahtan aksama kadar oturmayayim calisayim ama boyle bir ortamda durmayayim yaslaniyorum resmen burda diyor 😔

Uzerine birsuru mesaj okuyunca en son ayse aydin diye kalmis aklimda 😂 takip istegi gonderdim musait olunca incelicem insallah tesekkur ederim cnm 😙
Takibi açık zatın videoları çok beğendim hatta değişim fotolarıda var programı yapanların benim yarın sporum olmasa bu günden başlayacaktım gribimi iyce azdırmak istemedim

75 mı diyelim yoksa daha düşük bir rakam mı yazalim

Hadi bakalım inşallah 😍
Geçen hafta diğer takımlar çok kötüydü bu hafta bu derecelere ihtiyacımız var ☺
Olacak olacak kızların sayesinde inş Allah benim gitmeyen kilolarım hep kabızlık yüzündenmiş bunu anladım kullandığım ilaç sayesinde yediklerim 6 saat sonra çıkardığım için kilo olarak bana geri dönmüyor eczacı günde 6 taneye kadar içe bilirsin dedi 2 tane tek doz bana yetiyor çok şükür bu sorunu da çözdüm kim tutar beni :KK9::KK9:

Olacak olacak kızların sayesinde inş Allah benim gitmeyen kilolarım hep kabızlık yüzündenmiş bunu anladım kullandığım ilaç sayesinde yediklerim 6 saat sonra çıkardığım için kilo olarak bana geri dönmüyor eczacı günde 6 taneye kadar içe bilirsin dedi 2 tane tek doz bana yetiyor çok şükür bu sorunu da çözdüm kim tutar beni :KK9::KK9:
Ilaci sürekli kullanmanda bir sıkıntı varmıymış canim

Ilaci sürekli kullanmanda bir sıkıntı varmıymış canim
İnternetten araştırdım bu ikaçla kilo verenler var ama yüksek dozda kullanıyorlar bi zaman sonra bağışıklık sağlayınca faydası olmuyormuş ben 2 ci kutuya geçtim dozu hiç yükseltmedim internetten tekrar bakayım uzun zamandır hiç bakmadım benim bağırsak tembelligim var ilaçlı film çekilmiştim stres en büyük etken o yüzden kullanmam gerekiyor malesef

Kızlar bugün işte çok canım sıkıldı, saçma sapan şeyler oluyor ve sakin kalmaya çalışıyorum. Kendime sakin kalacağıma dair söz verdim ama insanın belli bir yaştan sonra bazı şeyler daha çok kanına dokunuyormuş... öyle bir içimi dökmek istedim.
Hayırdır canım neler oldu,burda anlatıp rahatla. Ordakilere karşı sabrını korumaya calis.

Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
Bu üslup hic olmamis..
Her seyden once burada saygili olmak zorundayiz kizlar uyarmis zaten kisa ve oz yazacagim takimin huzurunu bozanin takimda isi olmaz.
Kaptan yardımcımız menü yorumlamayı hepimizin yapabileceğini söylemişti Yonahime Yonahime
:KK20:
Herkesi tek tek etiketleyip duyuruyu yapmistim. Etiketlenme sebebine bakanlar bilirdi zaten.. yinede aciklaman icin sagol canim
@Diloslara yazdıkların hiç olmamış, burası diyet grubu burdaki amacımız bir zayıflamak
Cumartesi günü karar verdik takimcak tum menuler yorumlanacak diye ve takım kuralı tum menulerin yazılması gerekiyor
cok guzel yazmissin canim❤️
ben nego abla yorumlicak diye biliyordum o Zaman hemen menu sayfasina ucuyorrr yorumlara basliyorummm
Yeni kararla herkes menu yazmak ve yazilan tum menuleri yorumlamak zorunda canim
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?
Bilmiyorum canim ya diyetlerde hep 1 tane yerdim bu sefer fazla oldu ama cumaya telafi edicem İns.
spor yapamiyorum ben canim hava guzel olunca yururum o kadar

aypare ackerman aypare ackerman cnm hanımeller konusunda haklısın zaten bende belirttim nefsime hakim olamadım diye ama patatesleri çok canım çekmişti 🤦🏽‍♀️. Pazartesi 58.6 kg iken bu sabah 58.1 kg idim. Daha da dikkat ederek ayrıldığım kilonunda altına düşeceğim inşallah 😊
supersin canim 😊😊😊😊
İnstegramda biri var sedaaltın diye çok güzel videoları var 21 günlük bir programıda var kendiside daha önce kiloluymuş çok güzel zayıflamış programlarına akşam göz attım hergün ayrı bir hareket çokta kolay sıkılmadan yaparsın 10x10 şeklinde 21 gün bi göz at
bakiyim bi bunaa❤❤

IMG_20200108_150345.webp

Cumayaa bu tipe burunmemek icin :spor: :spor:

Hepimiz cumaya kadar gunluk 300 ip atlasak ne dersiniz spora ek olarak takimcak :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK5:

Back
X