• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyyy cnm inan cok sevindim ya mesajini okurken resmen siratarak devam ettim okumaya. Insallah her sey gonlunce olur. Sartlarinin daha iyi olmasi cok guzel olmus. Rabbim huzurla calismayi nasip etsin insallah ❤

Hatirlamiyorum abla ya ondan sordum sana hatirliyorsan yazarsin diye 😉
Senin adına çok sevindim canım :KK9::KK9::KK9::KK5:
Çok çok teşekkür ederim canlarım....

Kızlar menü yorumlayan arkadaşlara şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.
Ben diyette değilken bu kadar bile yemiyordum.sabah bi kahve sonra akşama kadar abur cubur.1 lahmacunu bile bitiremem :)
Şu süreçte sağlıklı şeylerden ve dengeli olarak az az yiyorum.daha fazlasını midem almıyor.çok acıkırsam 3 öğün yapıyorum.
Yani yemeyi birden kesmedim.sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yiyorum.
Menüyü az görünce bu kız bayılır demeyin :confused:

Guzel menu cnm afiyet olsun. Ispanak pismis miydi cig mi merak ettim. Ben sade pismis ispanak yiyemiyorum ya bulgurlu olacak ya da yogurtlu 😔
Ben de hiç keyif almadım zaten :( pişmiş ıspanak canım.
Bulgur da yoktu içinde.
Ketojenik beslenmede yoğurt ve tahıl yok.kilo vermekten ziyade kronik hastalıkların tedavisi için devam ediyorum ketoya.inşallah fayda görürüm.

canim korumadasin diye menune bisey diyemiyorum

Cnm günaydın ❤️ Aslında korumada değilim, bu hafta ufak kaçamaklarla diyetime devam ediyorum. Ben kendimce hoşuma giden, canımın istediği şeylerden az az yeme kararı aldım çünkü diğer türlü daha çok abur cubura saldırıyorum. Bu mantıkla uzun vadede güzel kilo verebiliyorum bana göre. Bu sabah 57.8 kiloyum mesela 🥰

6A7BCA5E-A26A-405C-884F-44A819758B54.webp

Cnm günaydın ❤ Aslında korumada değilim, bu hafta ufak kaçamaklarla diyetime devam ediyorum. Ben kendimce hoşuma giden, canımın istediği şeylerden az az yeme kararı aldım çünkü diğer türlü daha çok abur cubura saldırıyorum. Bu mantıkla uzun vadede güzel kilo verebiliyorum bana göre. Bu sabah 57.8 kiloyum mesela 🥰

Eki Görüntüle 2574338
100 g telefonu düş kız :D

Kızlar menü yorumlayan arkadaşlara şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.
Ben diyette değilken bu kadar bile yemiyordum.sabah bi kahve sonra akşama kadar abur cubur.1 lahmacunu bile bitiremem :)
Şu süreçte sağlıklı şeylerden ve dengeli olarak az az yiyorum.daha fazlasını midem almıyor.çok acıkırsam 3 öğün yapıyorum.
Yani yemeyi birden kesmedim.sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yiyorum.
Menüyü az görünce bu kız bayılır demeyin :confused:

Bugün değilse de yarın bayılır

Kızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam.... 🤲🏻 Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....
gözün aydın .. sanırım nick değişikliği oldu

En az bir yıl korumalı ya yoksa ben Yanı hızlı alıyorum eski yeme duzenıme geçince. Yada hızlı verdiğim için mi kolay alıyorum oda olabılır
bence korumak gerekli yeni aldığın kiloyu nasıl hemen veriyorsan yeni verdiğin kiloyu da hemen geri alırsın .
diyet şeklin nasıl

kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)

cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur ✨

spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur

ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?:duduk:

sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi

ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya😕

demek muhallebi yedin he olmamis :KK11::KK11::KK11::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:En Büyük KKEn Büyük KK:lülülü::lülülü:

patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamis 😕😕spor yapaydin bari eritmek icin.

sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur

ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin:sinirli::sinirli::sinirli:
Ekmeksiz yiyemiyorum canım pekmez yemek kaşığıyla tabağa 2 kaşık koyuyorum 1 tam ceviz ile hepsinden azar azar canım peynir tok tutuyor

Menun guzel cnm aksam bir nevi patates salatasi gibi olmus sanirim. Yesillik biraz daha ekleyip porsiyonunu buyutup ekmek yemeseydinde olurdu bence. Sabahki pekmezde umarim 1 tk dir 😁

Buhun biraz aksilikler yasadin herhalde menunede yansimis. Sabahki 2 catal pasta ne nefsine yetti ne de sana bir fayda sagladi bari adam akilli ince 1 dilim yeseydinde ustune leslie yapsaydin 😂 aksam ogununde cok gece kalmis ama bugun sikintili bir durumun oldugu belli

Leblebiler gezmis oldular desene 😂 tatlii yemeyeydin ama olan olmus. Tatli yedin bari sahurda ekmek yememeye calissaydin

O ne oldugu belli olmayan corbada kesin un vardi. Pilav ve patates olmamis. Nescafe konusundaki gorusumu daha once yazmistim

Menulerini begendim cnm. Insallah sarmalarin bulgurludur pirincli degildir. Sporlar sahane

Menunu begendim abla afiyet olsun

Guzel menu cnm afiyet olsun

Evet cnm burdada salgin var. En son antibiyotik icin zimaks, grip icinde enfluvir suruba gectik
2 yemek kaşığı canım ekmeksiz yiyemem o yüzden😁

İki ogun kahvalti olmus 😁Eki Görüntüle 2574286 guzel menu👍🏻
pasta olmamis suda az olmus canim
o muhallebiye reglden dolayi bisi demiyorum:) onun disinda menu guzel
canim korumadasin diye menune bisey diyemiyorum
abla cok az yemissin
Taze fasulye bi tabak yeseydin ya boyle bunye mahvolur
harika bi menu👍🏻
cok az yiyorsun canim dikkat et sagligina
off off doyurucu besleyici super bi menu👍🏻

Aksami erken kapatmissin menu guzel👍🏻
Ayy o ne güzel çıkartma öyle🥰

8 ocak
sabah 10 :30
1 avuc fistik,,1 haşlanmış yumurta,1 fincan acik cay şekersiz,1 kuru kayisi ,1 dilim peynir
saat 16
1 dolu kase mercimek çorbası,soganli pirasa kavurması az yağda ustune 1 yumurta,1 cay bardağı ayran
2.5 lt
20dk pilates ağırlıkla
sporun çok güzelmiş menünde canım
Bugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 3 çatal menemen yarım dlm ekmek yarım salatalık
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 14:00 3 YK yoğurt
Saat 15:30 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase sebze çorbası
Su 2. Litre
Spor yok
harika menü canım
8 Ocak menu
Sabah11
2 kk peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
marul turp
Ogle
2 kare bitter
Aksam19
1 tavuk but
2 dilim patates
1 tabak firin sebze
Su 2 lt
menün güzel canım afiyet olsun
8 ocak menüsü

Sahur yaptığım ve regl olduğum için kahvaltı yok

Öğlen yemeği saat 15.00
1 kase düğün çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Akşam yemeği yemedim acıkmadım saat 18.30
5 tane hurma
1 avuç leblebi

2 litre su
Spor yok
afiyet olsun canım allah kabul etsin
8 ocak Menüm)
Sabah, haşlanmış bi adet yum, 7zeytin, roka, küçük dilim peynir, yarım açma ve az şekerli çay....

Öğlen:KK66: bir kase çorba ve salata

Akşam:KK66: etli taze fasulye, (6kasik) bulgur pilavı 4kasik, ayran ve salata.

Yatmadan önce bir kupa yeşilçay
1.5litrw su
2000 adim.
su fazla olsaydı iyi olurdu cankm afiyet olsın
8./1/2020 çarsamba

9.00 iki az yagda kirilmis yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir 1 dlm ekemek
11.30 yarım limonlu yaprak yesilcay
13.30 4 yk yayla corbasi 4 yk bulgur
16.00 5 tane badem 10 tane falan kabak 4 tane beyaz nohut
18.30 1 kase arapası corbasi karnibahar havuc haslama yogurtlmasi

Su 2.5 lt
Spor
310 ip
6 dk pilates

Zipzip- Zipzip-
sporunda menünde çok güzel canım
7 Ocak

Sabah 08 bir kase çorba 2 dilim elma

Bir avuçtan fazla fındık

Saat 15.30 bi kase ıspanak bir kk peynir 1 avuç çiğ fındık

Saat 21 bir kase çorba yanında biraz kabak patlıcan (ancak eve geldik)

500 ml su ( iş yerinde yaşadıklarım stres yaptı su içemiyorum iştahım da yok)
afiyet olsun canım
8 Ocak Çarşamba menü

12.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin

15 00 1 sade türk kahvesi

18.00 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
2lt su spor yok
Karnıbahar bende şişkinlik yaptı dikkat et canım afiyet olsun

Back
X