- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozma moralini canım regl 4 gün varsa günlerin sayılır belki ondan fazla çıkmışsındıray kizlar moralim bozuk bir hevesle ciktim tartıya 60.8 geldi o kadar ne yedim sanki yaa mercimek çorbası sebze yedim regle de daha 4 gün var valla moralim bozuldu
insallah oyledirBozma moralini canım regl 4 gün varsa günlerin sayılır belki ondan fazla çıkmışsındır
Yonacim hastayken bir şey yiyemiyorum. Çok özür haklısın ama...İki ogun kahvalti olmusEki Görüntüle 2574286 guzel menu
pasta olmamis suda az olmus canim
o muhallebiye reglden dolayi bisi demiyorum:) onun disinda menu guzel
canim korumadasin diye menune bisey diyemiyorum
abla cok az yemissin
Taze fasulye bi tabak yeseydin ya boyle bunye mahvolur
harika bi menu
cok az yiyorsun canim dikkat et sagligina
off off doyurucu besleyici super bi menu
Aksami erken kapatmissin menu guzel![]()
Hasta mısın abla geçmiş olsunYonacim hastayken bir şey yiyemiyorum. Çok özür haklısın ama...
Sahur yaptığım regl olduğum için kahvaltı yok yazıyorum Allah kabul etsin diyorsporun çok güzelmiş menünde canım
harika menü canım
menün güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım allah kabul etsin
su fazla olsaydı iyi olurdu cankm afiyet olsın
sporunda menünde çok güzel canım
afiyet olsun canım
Karnıbahar bende şişkinlik yaptı dikkat et canım afiyet olsun
Ablacım günaydın bugun nasılsınYonacim hastayken bir şey yiyemiyorum. Çok özür haklısın ama...
Cok tesekkur ederimsporun çok güzelmiş menünde canım
harika menü canım
menün güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım allah kabul etsin
su fazla olsaydı iyi olurdu cankm afiyet olsın
sporunda menünde çok güzel canım
afiyet olsun canım
Karnıbahar bende şişkinlik yaptı dikkat et canım afiyet olsun
Ben de başlayamadım oruca regl bekliyorum. Bitince yeniden başlarız değil miiiiSahur yaptığım regl olduğum için kahvaltı yok yazıyorum Allah kabul etsin diyor![]()
![]()
![]()
kız nerenle okuyon delüüü
Sahur yaptığım regl olduğum için kahvaltı yok yazıyorum Allah kabul etsin diyor![]()
![]()
![]()
kız nerenle okuyon delüüü
3 günüm kaldı benim canım ama 15 tatil geliyo haftaya ailemin yanına gidiyorum dönüşte ancak başlaya biliriz olurmuBen de başlayamadım oruca regl bekliyorum. Bitince yeniden başlarız değil miiii![]()
Senin oruç fazlaymış bacım yine yaparız can sağolsun benim salı günü tuta biliriz aslında salı çarşamba perşembe yada çarşamba perşembe cumaSenlen sahur yapacaktık benimki bitiyo sen olmuşsun
Senin oruç fazlaymış bacım yine yaparız can sağolsun benim salı günü tuta biliriz aslında salı çarşamba perşembe yada çarşamba perşembe cumagitmeden borcum bitmiş olur günler uzuyo hemde süper olur tutalım
Erzurumdan erzincana yol giderrr teyy teyyyyGitmeden derken? Yolculuk nere?
3 güncük mü3 günüm kaldı benim canım ama 15 tatil geliyo haftaya ailemin yanına gidiyorum dönüşte ancak başlaya biliriz olurmu