• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence 😊

Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin 🤩
i
Süper ödemleri attın Nihayet 😁👏

Cok iyi tebrikler 🤩

Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.

Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
Bende oyle umit ediyorum canım🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Selam... Geçmişi bitirip geldim. Tek tek cevap yazamadım hasta olanlara özellikle çoçuklarınıza çok geçmiş olsun. kilo veren herkesi tebrik ediyorum . başarılarınız daim olsun. Dün uğrayamadım takıma. kusura bakmayın birşey dokundu ne oldu anlamadım 4-5 defa kustum. Birşeyde yiyemedim doğru dürüst. Bankada geçmiş olsun :))) gelelim kiloma biraz eksi fazla geldi bana oda dünden kaynaklı ola bilir birşey yiyemediğimden zaten kçgündürde hastalık var neyse kiloma geçeyim.
Geçen cuma 56.3
Bu gün 55.0
Fark 1.3
Mesaji yeni gördüm :(
Oncelikle cook gecmis olsun canim
Eksin cook guzel 😍😍
tam mezuniyet kilona gelmissin mezun olmak istiyor musun devam edecek misin
Yok canım , iyileşirim bir iki güne.
Tamam sebnemcim 🥰

Tebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence 😊

Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin 🤩
i
Süper ödemleri attın Nihayet 😁👏

Cok iyi tebrikler 🤩

Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.

Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
@Ytmz o kadar sıkıya gelemiyo börek çörek Allah ne verdiyse yiyo o yüzden -200 -300 Allah ne verdiyse artık o giden gr larda şuraya attığı paspasın sayesinde :KK70::KK70::KK70:

Çok haklısın biz eskiden menu yorumlamazdik 😬 menu yorumlamak demek kendi listene dikkat etmek demek aslında 😃

Evet bencede az yonahimim dikkat edicem :KK60:

Keşşşşke bizde kilodaş olsak 5 li rakamlarda :63:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Yaaa bende görmekkk istiyorummmmm 6 li 5 li rakamları :mad::mad:

Harikaaa:KK54::KK15:

Canım kaptanımmm:KK68:

Merhaba nil nerde yasiyosun canim hollanda belcika ?

Uykusuzluga ragmen yine iyi kuzu 😘

Gecmis olsun yediklerine dikkat et canım harika 55 cok guzel bir kilo degil mii yaaaaaa🤗 bende istiyorum bir adet 😔
vaaaaayyy saygilar efenim açılın yüzde sampiyonu gelmis 🥳🥳🥳🥳
Ayyy çok tşk ederim sizlere layık olmaya çalışıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Selam... Geçmişi bitirip geldim. Tek tek cevap yazamadım hasta olanlara özellikle çoçuklarınıza çok geçmiş olsun. kilo veren herkesi tebrik ediyorum . başarılarınız daim olsun. Dün uğrayamadım takıma. kusura bakmayın birşey dokundu ne oldu anlamadım 4-5 defa kustum. Birşeyde yiyemedim doğru dürüst. Bankada geçmiş olsun :))) gelelim kiloma biraz eksi fazla geldi bana oda dünden kaynaklı ola bilir birşey yiyemediğimden zaten kçgündürde hastalık var neyse kiloma geçeyim.
Geçen cuma 56.3
Bu gün 55.0
Fark 1.3

Darısı başıma 🤗 Geçmiş olsun canim

Back
X