- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Kilo almamissin canim en azindan ilac kullanmaya devam ediyor musunen son 99,5tum sanırım.
güncel kilom:99,1![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo almamissin canim en azindan ilac kullanmaya devam ediyor musunen son 99,5tum sanırım.
güncel kilom:99,1![]()
yediklerime dikkat ediyorum canım.sağlıklı şeylerden yiyorum hep.spor yapmıyorum evim ısınmıyo buz gibi,havalar düzelsin spora da başlicam inşallah.Mali sen diyet yapıyormusun canım
Sagol canımcımmmmçok tşk ederim Allah razı olsun bu acı su gelmese iyi olacamda burnumdan acı su geliyo o zaman gözlerimde akmaya başlıyo çocuklar gibi salya sümük oluyorum
![]()
yok kuzum güzel bi doktor bulamıyorum kimi bulsam ona gitme şöyle bi doktor falan diyolar.bu ara eşim de tüp bebek mi yaptırsak falan demeye başladı.iki arada bi derede kaldım napcam nasıl bi yol çizcem bilmiyorumKilo almamissin canim en azindan ilac kullanmaya devam ediyor musun
Antibiyotik yüzünden doktora gitmiyorum evde sıcak suya vicks koyup kokluyorumKilo almamissin canim en azindan ilac kullanmaya devam ediyor musun
Cnm günaydınGünaydın canım, ayyy kilodas olmuşuz![]()
yok kuzum güzel bi doktor bulamıyorum kimi bulsam ona gitme şöyle bi doktor falan diyolar.bu ara eşim de tüp bebek mi yaptırsak falan demeye başladı.iki arada bi derede kaldım napcam nasıl bi yol çizcem bilmiyorum
Mali şu durumda hiç iyi fikir degil canım tedavi süreci çok uzun yorucu ve kilo aldıran bi durum bence gebeliğe engel en büyük etken kilo bence biraz kilo ver senin için tedavi süreci dahada olumlu geçeceğine inanıyorum olmazsa birlikte başlarız ama öncelikle fazlalıklardan bi kurtulalım canım yalnız değilsinyok kuzum güzel bi doktor bulamıyorum kimi bulsam ona gitme şöyle bi doktor falan diyolar.bu ara eşim de tüp bebek mi yaptırsak falan demeye başladı.iki arada bi derede kaldım napcam nasıl bi yol çizcem bilmiyorum
Benimde gidiyo son 8 kilom kaldı70 ler gidiyo mali öliciimmmm heycandan![]()
Cnm çok tebrik ediyorumEki Görüntüle 2574807 geçen cuma 85.6 bugün 83.5 eksi 2.100 gr % 2.51 yalnış hesaplamadıysam@Zipzip- @-Artemis
Burnumun direği sızlıyo o su gelince nasıl oluyorsa pert durumdayım 1 dilim ekmekle 1 tane zeytini zor yedim 1 çatalda yumurta aldım iştah falan kalmadıAllah allah burundan acı su gelmesini ilk kez duyuyorum![]()
Spor listesine ekleyelim mi seni?Bende oyle umit ediyorum canım![]()
Gel sarılalım, ben de doktor lafından sogudum artıkRabbim tez vakitte doldursun kucağını
![]()
Burnumun direği sızlıyo o su gelince nasıl oluyorsa pert durumdayım 1 dilim ekmekle 1 tane zeytini zor yedim 1 çatalda yumurta aldım iştah falan kalmadı
Sende demi çocuk yoktu ben unuttumGel sarılalım, ben de doktor lafından sogudum artıkRabbim tez vakitte doldursun kucağını
![]()
Cnm günaydınsen pilates yaptığın için çok faha fit duruyorsun diye tahmin ediyorum ❤
Çık tşk ederim kuzummmmCnm çok tebrik ediyorum![]()
İştahsızlık bugun başladı canım önce sağlık ya valla kötü bir durum agzımın tadı bile yok sigara bile heç hoş gelmir düşünAma ne güzel kilo verdin![]()
sen de mi aynı dertten muzdaripsin tospik![]()