• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Salgın olduğunu burayı okuyunca anladım. Çok enteresan bi hastalık ne olduğumu şaşırdım. Hala da geçmedi. Teşekkür ederim.

Sağol canım. 1 kilo kaldı mezun olmak için😍 Ama ben bu şekilde devam edeceğim. Bırakmıycam burayı. Bir iki daha vermek istiyorum üzerine.

Evet öyleşmiş. Geçmiş olsun canım.

Yaa bu mikrobik bişey. Benim pazar akşamı başladı, üç gün mahfoldum wc’den çıkamadım. Karın ağrısı, ishal oldu. Besin zehirlenmesi sandım. Sonra mide bulantısı da eklendi. Karın ağrısı devam. Ayakta duramıyorum. Bu gün sabah okula diye kalktım, wc’de fenalaştım. Salonda yere yığıldım kalkamadım. Sonra eşimi çağırdım, beni yatır çocukları hazırlayamıycam dedim . Çocuklar da okula gidemedi 😔bi de alması da var çünki. Hala midem bulanıyor, bişey yemek istemiyorum ama açlıktan bir iki lokma yiyiyorum.

Mutlu sağlıklı yaşları olsun maşallah🙏

Hayatım kilo az olunca vermesi de zorlaşıyor. Ben 700 gr verdim bu hafta, o da geçen hafta artı idim ondan. Çok da sıkma canını 58 çok güzel👏
Bazen banada öyle baygınlık geliyor çok halsiz hissediyorum kendimi ama bende isal bulantı falan yok kuzum rabbim şifa versin benimki normal grip sadece Allah yardımcın olsun

Son kilolar gerçekten zormuş😝 Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum🤭
Bende akşam duşa girdim diyorum basenler yine benim basenim bu 16 kilo nerden gitti :KK70: :KK70: demek normalmiş herkes benim gibiymiş

Mezun olurum daha ne olacak ucunda ölüm yokya babamın evinde gördüm sanki o kiloyu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
:D:D
Bak ben mezun da olamiyorum
Salgın olduğunu burayı okuyunca anladım. Çok enteresan bi hastalık ne olduğumu şaşırdım. Hala da geçmedi. Teşekkür ederim.
Domuz gribi salgin bu ara malesef drlar millet paniklemesin diye cok soylemiyolar ama oyle
Son kilolar gerçekten zormuş😝 Sen de kendini kilolu hissediyo musun hala. Sanki o kadar kiloyu veren ben değilim, çok kilo vermem gerek gibi hissediyorum🤭
Evet abla ya :D sanki hala 70 lerdeyim
Eski fotolarima bakip teselli buluyorum😂

17-18 kilo verdin 1 yilda süpersin 😍😍
😂Taktiksel olarak yavaş veriyorum ki kalıcı olsun🤣🤣🤣
Bende akşam duşa girdim diyorum basenler yine benim basenim bu 16 kilo nerden gitti :KK70: :KK70: demek normalmiş herkes benim gibiymiş
Evet insan eskiyi unutuyo yeni haline alışıyo ondan. Yoksa ben 79’da iken hiç kilolu hissetmiyordum😄

Canım hoşgeldin nasılsın? Kuzular nasıl? Hoşgeldin takıma 🤩

Çok şükür hastalıkları yeni yeni atabiliyoruz. Artık daha iyiyiz abla 😚

Canım çok haklısın. Bir ara çocuklar hastaydı sonra telefonum bozuldu. Dünkü menümü yazacağım birazdan. Bu arada sporlar takip ediliyor mu hala? Puanları yazayım
Hosbuldum Cnim iyiyiz çok şükür. ufak ufak yürümeye başladık,hamd olsun buyuyiruz.))) siz nasılsınız kuzuyla?

:D:D
Bak ben mezun da olamiyorum

Domuz gribi salgin bu ara malesef drlar millet paniklemesin diye cok soylemiyolar ama oyle

Evet abla ya :D sanki hala 70 lerdeyim
Eski fotolarima bakip teselli buluyorum😂
Aaa domuz gribi olabilir, ben aşısını olmuştum onun eskiden.
Bana da eşim gösteriyo fotoları bulup, gerçekten bildiğin trabzon ekmeği gibiymişim🤣

Ben o duyguyu cok hissediyorum ablam en son bana hastasın diyordu 😂😂
ay bende bu sadece bana oluyor saniyordum. bakiyorum bakiyorum hala ayniyim sanki, sonra bi zaman denk geliyor ben baya kilo vermişim diyorum sonra bakiyorum yine sismanim :D verdikçe de veresim geliyor 55e kadar cektim hedefin:D

Elam benim...şişko bir gelin düşerse bana o düşünsün napim artık... :olamaz: Kesinlikle kasmam moralsizlik kötü etkiliyor. Bu hafta hep yattigim için bence normaldi verememek. İzin boyunca nesemi ve moralimi toplarım. Eşimin üç yaşında dünya tatlısı bir kız torunu var Azra...ben dogursam anca bu kadar severdim. Geçenlerde annesine ( eşimin kızına) Zekeriya dedemin ev arkadaşı var ya o ne zaman gelecek diye sormuş. Çocuk bana babaanne diyemiyor ...ne diyeceğini şaşırıyor babaannesi yaşadığı için ikincisini anlayamıyor bu yaşlarda...bu açıklamayı niye yaptım tatilde yanına gidiyorum benden Lol bebek istemiş nasıl mutlu oldum anlatamam. Bu enerjiyle insan diyet yapmaz mı...yağ yakmaz mi... şimdiden erimeye başladı bile :KK76::KK76::KK76:
Ahahahahahha gitti 3 kilo senden.o lol bebek kaç para biliyon mu :D
Taş gibi büyükanneyim diyosun yani 😍

Gelelim bildirimime
Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben yuzde hesapladim ama dogrumu bilemedim sen de hesaplarsin

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17

Simdi siz beni taniyorsunuz zaten ama diger takimlardan kontrole gelip acaba fake bildirim mi diye kontrol etmek isteyenler icin tartimin uygulamasinin resmini atiyorum :63:
Eki Görüntüle 2574863 Eki Görüntüle 2574864
Kız asibeeeeeee abe naptın beyaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X