- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet oğlum hastaydı uykusuzluk stres ben de bıraktım beslenmeme özen göstermeyi. Bir türlü eski ruh halime de gelemiyorum.tartılmayı da bıraktım . Eski istekli halime dönersem geleceğim inşallah.@s i d e l y aBonus
Kizlar tam 1 haftadir menu yazmamissiniz?
rishrose senin menuler de eksik ama hastalik vardi sizde degil mi
Kafa kalmadi gece gece tum menulere bakinca
Yaaa datlummm birak su koreliyi yaaagel gel 3lu oluruz yada hiç:)
bonus ve sen ikimize karşıYaaa datlummm birak su koreliyi yaaazati agliyip duru beni sec sen heheheheh
Sende onu tep kimi nerden atiyon de silindir gibi gecerim ustunden de![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valla tekmeyi vurup yataktan aşa atacak beni susun
bi tek sen begenmiyodun beni bak gor iste eski rakiplerimiKız onlar senin dişinin kavuğuna gitmez onla rakip olunurmu![]()
Bu cümledeki gizli özne benim.. bebisim diycektin sanirim
Kiz sen benden ne ara ona gectinYaaa datlummm birak su koreliyi yaaazati agliyip duru beni sec sen heheheheh

bonus ve sen ikimize karşı![]()
![]()
![]()
Zorla herifi dövdürecek babamın evinde oda yoktu gıııSende onu tep kimi nerden atiyon de silindir gibi gecerim ustunden de![]()
![]()
rekabete var mısınizzzzzNey neyyyy
Eee bebisim haşin seviyorum ben gelir gelmez bi hirpaladi dövdü beni benden aldi rakkbimdir severde döverdeKiz sen benden ne ara ona gectin
yok yok akillanmiyosun sensimdiden gozun disarda senin
![]()
Kiz daha 2 gun once cok yemişin diyen sen degilmiydin
Cok tesekkur ederim cnm
Kardes kardes paylasiriz 1.ligi :)))
Selam aldim![]()
Demin en çok beni sevmiştin sankimbi tek sen begenmiyodun beni bak gor iste eski rakiplerimi![]()
Sen niye gidiyon ki kocan gitsinZorla herifi dövdürecek babamın evinde oda yoktu gııı![]()
![]()
![]()
Heee bebisim diyecektim sen ona beni sec birak koreliyi de bende bebisim diyeyimBu cümledeki gizli özne benim.. bebisim diycektin sanirim![]()
Korktu mu birileriNey neyyyy
rekabete var mısınizzzzz