- 11 Nisan 2007
- 88.676
- 522.466
- 1.223
Korktu mu birileri![]()
Ha ha ha ele gülmüşüm ele gülmüşüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktu mu birileri![]()
Bunun bu hevesli halleri beni hasta ediyo yaallahım çok değil ya valla bununkinin buharı olsun bana yeter
Benim nahif hallerim batti sana demekEee bebisim haşin seviyorum ben gelir gelmez bi hirpaladi dövdü beni benden aldi rakkbimdir severde döverdekiz o kocam olcakti yaaa
![]()
Ben degil sen beni begenmiyodunDemin en çok beni sevmiştin sankim![]()
Öyle oluyor canım alıntı yada etiket olmazsa bildirim gelmiyo neyse kendini toparla gelirsin inş AllahSanırım yazmadığımdan artık bana ileti de gelmiyor. Girersem görüyorum.
Siiiist caktirma sen benim ilk göz agrimsin ilk aldigim kilom veremedigim son kilomsun oyle benimle bir butunsun yani sair ruhum yine ortalara saçıldı yaHeee bebisim diyecektim sen ona beni sec birak koreliyi de bende bebisim diyeyim![]()
Korktu mu birileri![]()
oda güzel:))Yok dalgalıyım :)
Kiyaman sen banaBenim nahif hallerim batti sana demek
E deseydin gunde bi iki sopa cekerdim ya istedigin o olsaydi
Ben degil sen beni begenmiyodun
Zamaninda rakibelik teklifimi red etmistin![]()
matarama su koNoldu la makarama su kohapisten belalısı çıkmışlar gibi oldun
![]()
Hoş geldinnnnn hayırlı geceler canımKiz daha 2 gun once cok yemişin diyen sen degilmiydin
Cok tesekkur ederim cnm
Kardes kardes paylasiriz 1.ligi :)))
Selam aldim![]()
WuhhuuuuSiiiist caktirma sen benim ilk göz agrimsin ilk aldigim kilom veremedigim son kilomsun oyle benimle bir butunsun yani sair ruhum yine ortalara saçıldı ya![]()
![]()
matarama su ko![]()
ben sert ve hasin bir leopar gibiyimdir benden boyle seyler bekleme ama hep destek tam destek arkanda bir rakiben olacak en önemlisi sadık( yengeç burcu)Wuhhuuuu
Edebiyata gel
Bak yine kanıcam sana
Beni boyle aldatma beni daha da aglatmateomana bagladim
aypare ackerman yetis bana serenat yapti yapacak
Kiz bu ne bicim gözlemcilikNoldu la makarama su kohapisten belalısı çıkmışlar gibi oldun
![]()
Teşekkür ederim cnmHoş geldinnnnn hayırlı geceler canımne ikram edelim çay kahve diycem ama mutfağı kitledik
![]()
Tanışalım canim Eskişehir çiğdem 33 yas 1 cocuk annesi calisiyorum :)medgic26 seni tanımak isterim
Bir tarafta hasin leopar diğerinde nahif şairben sert ve hasin bir leopar gibiyimdir benden boyle seyler bekleme ama hep destek tam destek arkanda bir rakiben olacak en önemlisi sadık( yengeç burcu)