- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Aha buda benim tahminimdiZinggg yanlış ikizler canım :)
Belli zaten naptigi belli degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha buda benim tahminimdiZinggg yanlış ikizler canım :)
Valla oda ikizleraslan belirtileri var yükselenin aslan olmali dghhfd
Cok ararsin sonraBoş ol bos ol bos olyetivesin nazin cazin git akrebe mi yengece mi kime gitcegsen
![]()
Giz aglama yaaa... Offf dayanamiyomda oylr yapinca zalımın gızı![]()
Amanin kustu batirdi heryerleri yaaaaDün recep ivedik yedi![]()
Bu saatte ne çayı altlarına işerler kalksın yatsınlarBen napayim de helemutfakta cay iciyolar
Bu sogukta akdeniz aksami mi olurdu
sen siirle devam et sarkiyi beceremiyosun![]()
Kızzz yine gel bekleriz tam kafa dengisin sevdim seniZabaaanan ise gidecem yatiyorum ben opuyorum kocaman kocaman hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar beni görün emi![]()
O kalpleri bana at uleynnnn kiskaniyoz burda yaaaaaIyi geceler
6.TAKIM
![]()
Sağol datlum sende oylesin iyi geceler :)Kızzz yine gel bekleriz tam kafa dengisin sevdim seniiyi geceler
ofDengesizmi diyon bana. Bir zamanlar oyle demezdin benim sevimli poncigim derdin minnos tosbaggam derdin simdi böyle mi olduAha buda benim tahminimdi
Belli zaten naptigi belli degil
![]()
Kız çık ışıkları kapatim fatura çok geliyo sonra get yatof
Dengesizmi diyon bana. Bir zamanlar oyle demezdin benim sevimli poncigim derdin minnos tosbaggam derdin simdi böyle mi oldu
Kustun temizliyozKız çık ışıkları kapatim fatura çok geliyo sonra get yat
Doğru inan ben strese gireyim mutlu olmak için birseyler tıkıştırır dururum ağzıma, hiç iştahımın kaçtığı vaki olmamıştırŞimdi sidelyacım stres ve uykusuzluk olmadık atıştırmaları beraberinde getirip kilo aldırıyor normalde ben de öyleyim
Ama çok çok üzülürsem iştahım gidiyor tamamen. Pazartesi 57 li kilolarda olurum gibi geliyor çünkü ben son günlerde su da içemedim vücudum su kaybetti galiba... tabi inşallah 56 larda kalmışımdır ben yanılırım
Sadık mısurekli pirinc pilavi yinmez heyecan sart jajajajaj