• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tam oklavalık oldum ben :oklava: dün gece 1 kase çekirdek yedim
off iştahım açıldı resmen cokacimcoook
kendimi erken kalkmaya alıştırıp kahvaltı yapmam lazım
düzenli yemek pişirmem lazım evde
bilgisayar başında atıştırıyorum akşam yemeğini malesef
yemek yapmış olsam bile salata falan yapmaya üşeniyorum
diyorum ki bu hafta izinli olsam kendimi toplama haftam olsa
yemek yemek için izin istemiyorum kaydirigubbakcemile3
else sana bir tavsiyem olabilir .. belli bir çizgide vaya listeli bir diyet seç ve dene bu seni belki bir hizaya sokar ...ne yiyecegin nezaman yiyecegin gibi . böyle olursa mecbur olursun . .kötükedihüso

bebelerin üçüde okula gidiyo mu?
Evet . biri otta sonda kızım 14 yaşında biri 4 de gidiyo ortanca cadım . küçük bogamda 2 gidiyo hemde hepsi aynı okula ...kaydirigubbakcemile2 tabi seneya kız liseya gidecek ...:delphin:

else sana bir tavsiyem olabilir .. belli bir çizgide vaya listeli bir diyet seç ve dene bu seni belki bir hizaya sokar ...ne yiyecegin nezaman yiyecegin gibi . böyle olursa mecbur olursun . .kötükedihüso

benim kociş gece işte olduğu için bende hiç özene bezene sofra hazırlamıyorum
evarkadaşı gibi idare edip gidiyoruz yemek konusunda
sebze pişirsem o yemiyo, et pişirsem ben yemiyom
evimizde düzen yok malesef o yüzden benim yemek pişirme düzenimde olmuyor

liste iyi olur sanki, ben kendime göre bi liste hazırlıyım en iyisi

AebencıĞım spor yapıyorum haftanın ÜÇ gÜnÜ alwtlı jımlastık 2 gÜnde platese gıdıyorum.

bi merhaba deyip kaçıcam kızlar...çok yorgunumm çooookkk.yazacak halim yok..sabahın köründe lokma dökmeye gittik,hayır yaptıda babam allah kabul etsin inşallah..kutlu doğum haftası için...neyse ben pişirdim 25-30 kilo undan öldüm bittim,dağıtımıda yaptım,bide yedim tabiii.ama aşırı değil,zaten akşamüstüde yürüyüş var.akşama beni kim toplar bilemiycemm..
nazlım bi sen varsın öptüm seni ve maaalesef kaçtımmm.....

bi merhaba deyip kaçıcam kızlar...çok yorgunumm çooookkk.yazacak halim yok..sabahın köründe lokma dökmeye gittik,hayır yaptıda babam allah kabul etsin inşallah..kutlu doğum haftası için...neyse ben pişirdim 25-30 kilo undan öldüm bittim,dağıtımıda yaptım,bide yedim tabiii.ama aşırı değil,zaten akşamüstüde yürüyüş var.akşama beni kim toplar bilemiycemm..
nazlım bi sen varsın öptüm seni ve maaalesef kaçtımmm.....

Allah kabul etsin pınarım ayrıca afiyet olsun kaydirigubbakcemile3

Kızlar akŞam yemeĞımıde yedım. Eve gıder gıtmez Üzerımı deĞıŞtırıp platese gısıcem. AkŞam yedıklerım

2 dılım kızarmıŞ Çavdar ekmeĞı
beyaz peynır
yarım domates
yarım salatalık
1 adet yumurta yedım.

AkŞam belkı bır tane elma yerım.

Ceylİnİm hoŞgeldİn sınavların nasıl geÇtİ canım

canlarım ben geldimm nazlıımmm sagol bitanemmm ama bugün güzel haberlerim yok:(( dünkü sınavım güzeldi ama bugünkü için aynı şeyi söyleyemicem.5 soru sormuştu hoca 2sini yanlş yaptım :(((
eve geldim benim subay aradı ayagında stres kırıgı var demiştim ya akşam hastanede kalcakmşş bi alet takcaklarmş ayagına,kemik hücrelerini ölçen... yarın benim dogum günüm,4 senedir hep gece 12de kutladık dogum günümü ikimiz berbaer,bu sene 5. sine yalnız giricem malesef..... moralim bozuk kısacası umarım sizler iyisinizdir takip edemiyorum hiç,cuma günü biticek sınavlarım ondan sonra yeniden aranızda olucam sizi seviyorum

canlarım ben geldimm nazlıımmm sagol bitanemmm ama bugün güzel haberlerim yok:(( dünkü sınavım güzeldi ama bugünkü için aynı şeyi söyleyemicem.5 soru sormuştu hoca 2sini yanlş yaptım :(((
eve geldim benim subay aradı ayagında stres kırıgı var demiştim ya akşam hastanede kalcakmşş bi alet takcaklarmş ayagına,kemik hücrelerini ölçen... Yarın benim dogum günüm,4 senedir hep gece 12de kutladık dogum günümü ikimiz berbaer,bu sene 5. Sine yalnız giricem malesef..... Moralim bozuk kısacası umarım sizler iyisinizdir takip edemiyorum hiç,cuma günü biticek sınavlarım ondan sonra yeniden aranızda olucam sizi seviyorum

canım benim üzme kendini inşallah diğer 3 sorun doğrudur canım artık finallerde daha çok çalışıp iyi not alırsın. şimdiden doğum günün kutlu olsun ceylinim. Inşallah çok özel arkadaşınla bundan sonraki doğum günlerini hep beraber geçirirsiniz.

HoŞgeldİn kÜtom yenİmİ kalktın kız .

malesef ole oldu kız cok gecte yatmadım ama yoruluştum dun cok 4 saat falan yurudum galiba :1shok: bi uyandım saat 4 yuh dedim kendime bugun canım sıkkın benımya dun diyet bozulduya 74 olmayı beklerken 75 i gecmiş azcık neyse bugun devam yeniden artık şimdide cok yedim aslında 2 dilim beyaz ekmek salcalı yedim demekki neymiş evde olunca yiyomusum kociş gelene kadar tam gaz 70 i bulmam lazım benım kaldı surda 1 ay zor gibi

elsem bilmiyorum ama izinli olursan dahada koparsın diyetten canım yemek duzenını falanda kafana takma bizim evdede yok duzen falan ama isteyince imkan yaratılıyo meyveyi sebzeyi adamdan saymak lazım mesala onları ogun olarak görmek gibi seyler

özgem süper gidiyosun canım bu yaz 65 lik bi cıtır olacaksın eminim buna işlere gelince sen ne zaman rahat olabildinki yazık hep yogun hep yogun Allah kolaylık versin

yumukum hayırlısı olsun kız heveslendin o kadar inş. iyi olur babaannesi iyi bakar dicem anlattıklarını görünce :S korktum bian anne olmak zor yaw şimdi iptal durumu bişle dogabilir

nazlımm cıkmısın ben gelene kadar bu hafta aldıkların gitmiştir inş. diyet süper spor süper gitmemesi için hiçbi neden yok sanırım dedikleri gibi su sizin karbonhidrat diyetinden oldu sanırım sorun

ceylinim inş. güzel notlar alırsın hiç üzme kendini dualarımız senınle inş. bundan sonraki yıllaarı kendi evinizde başbaşa kutlarsınız onada acil şifalar dilerim

aebenım uyuyorum ben yine 3 gun duzelttim yine bozdum caldır benı sabahları sabah dediysem en erken 10 11 gibi anlaştıkmı öbtüm ıssırdım ben o küçük bogayı hemen iyileşir inş. senın testlerdede sorun cıkmasın inş. haklısın bu ara takımca performansımız düştümü ne ama yaz gelince ole oluyo gecen sene yazın pylaşım cok azalmıştı hele okullar kapanınca baya bi deişecek ortam

pınarım Allah kabul etsin gene hamur işini huplettin ha afiyet olsun yuruyelim varya ne varsa onda var gerisi hikaye hatta hadi bende cıkayım artık

görüşürük kızlarr kendinise iyi bakın

Selam arkadaşlar nasılsınız...aebenim sen yine kayboldun ortalardan ...gel bir sor yapmaya çalıştığım diyet ne alemde inanamıyorum kendime ancak bozmadan gidiyor canım bizim takım fena gaza geldi bu hafta cuma günü güzel sonuçlar bekliyoruz 100. etap şerefine...

Hepinize güzel günler arkadaşlar....a.s.

iyi akşamlar kızlar ...

bediş tamam untmassan yarın kaldırırrım seni ..

ceylinim üzülme geçicek . bidahaki sene inşallah yanında olur dogum gününde . hayırlı yaşlar bu arada ...

selamlar yuruyuşumu yaptım geldim akşam yemegi niyetine 1 tane kocaman elma yiyorum acıkırsamda salatalık yiyem cumaya 74 istiyorum benn

Back
X