• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler kızlar ben kaçtım elişi yapmam lazım biraz kermes varmış sabah görüşürük ögleden sonra dişci var gene kendinise yi bakın

günaydın kızlar

oy zülfü livaneli dinliyorum çok keyifli yaaa

dün benim diyet nasıldı yorum yapın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sabah form çörek otlu
öğlen bir domates yarım form bisküvi

akşam ızgara 2 tane küçük tavuk 1 tane de yarım biftek (hiç sevmem babam zorla yedirdi böğğ:1shok::1shok:)

ve bol salata 1 bardakta ayran
heytttttttt:teytey: bu ne hız özgemmmmmmmmmdelikafadulden bravo sana hadi bakalım nisan sonunda 69 görecem senisositososito

bi merhaba deyip kaçıcam kızlar...çok yorgunumm çooookkk.yazacak halim yok..sabahın köründe lokma dökmeye gittik,hayır yaptıda babam allah kabul etsin inşallah..kutlu doğum haftası için...neyse ben pişirdim 25-30 kilo undan öldüm bittim,dağıtımıda yaptım,bide yedim tabiii.ama aşırı değil,zaten akşamüstüde yürüyüş var.akşama beni kim toplar bilemiycemm..
nazlım bi sen varsın öptüm seni ve maaalesef kaçtımmm.....

allah kabül etsin canım. yuemeden iyi durmuşun vallahaaaaaaa:jeyyar::delphin:
ben olsan 3 tane götürmüştüm tabi en az. çoğunu heç bilememmmm:delphin:
sen sadece tatmışın:1shok:

Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyor :( tabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi :((

günaydın kızlar. dün giremedim hatta diğer günde yine misafir baskınlarına uğruyorum üstelikte habersiz mabersizbenneyaptımki
diyetime gelince idare ediyorum. fazla kaçırmıyorum yaniiisırnaşık şey
bu kez yine bende gaza geldim kaydirigubbakcemile5spor bilem yapıyorumkaydirigubbakcemile2
hemide sabahları.
akşamlarıda yürüyüşe başlıyacağım komşularımla:1closedeyes:

ankara bu gün puslu ve yağmurlu.
ben yürüyüş yapacağım. tabiiii üşenmezssemmirmirmirmir

sabah sadece 1 yumurta az şekerli çay ve 1 dilim ekmek yedim.

öğleye henüz karar vermedim.
dün öğlen tüm sebzeleri (evde ne varsa) fırın poşetine doldurdum ve fırına verdim.
çıkıncada yoğurtla yedim. çalışmayanlar için evde süper bir menüydüsırnaşık şey

Günaydın kızlar
Bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyor :( tabi bunada hamdolsun Allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi :((

hadiiiiiiii:1shok: çok geçmiş olsun canım yaaa. zarar varmıÇok üzgünüm çoookallah sizleri korusun inşallah evde değildinizdirÇok üzgünüm çoook:1shok:

gÜnaydın kızlar

dÜn akŞam alım kesıldı 4 dıkıŞ atldı o yÜzde tek elımle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)

gÜnaydın kızlar

dÜn akŞam alİm kesİldİ 4 dİkİŞ atldı o yÜzde tek elİmle yazıyorum pek yazamazsam kusura bakmayın optm:)

ne oluyor kızlar yaa. nazalaramı geldiniz ytoksa. sanada çok geçmiş olsun özgeciğim.
ne yapıyordunki öyle elini koprmaya teşebbüs edecek kadar canım:1hug:

Günaydın kızlar

CANIM REFİM ÇOOOOKKK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BEERİNDEN KORUSUN

AYY TEK ELLE YAZMAK ÇOOOKK SIKICCIIIII

DORAMMM KESİNN OLACAĞIMM İNŞALLAH 69 DÜN AKŞAM BİDE BU KAZANIN ÜSTÜNE REGL OLDUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

DÜN KŞAM NE YEDİMMM

4 KAŞIK BULGUR PİLAVI CACIK 2 TANEDE KÖFTE :sm_cool::sm_cool:

BU ARADA EBRU ŞALLIYI ÇALIŞTIRDIM GOM PLAYRDEN OLUYOR

BİRAZ İZLEDİMM EMİNİM ÇOOKK FAYDASI OLACAK AMA HAFTAYA BAŞLARIM SANIRIMMMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar
bu sene iyi başlamadı bizim için malesef ve iyi olmayan şeyler olmayada devam ediyor :( tabi bunada hamdolsun allah beterinden korusun... Malesef evimize hırsız girdi :((

günaydın reffim çok geçmiş olsun canım. Bundan iki sene önce bizim evede girmişlerdi ama bizim odadan diğerlerine geçemediler tabi ben hırsız odanın içindeyken uyandım. çok kötü bişey. Kardeşime seslenince korkup balkondan atladı. Bizim hırsızlar biraz acemiydi yada bizim verilmiş sadakamız vardı.

ne oluyor kızlar yaa. nazalaramı geldiniz ytoksa. sanada çok geçmiş olsun özgeciğim.
ne yapıyordunki öyle elini koprmaya teşebbüs edecek kadar canım:1hug:

BENİM LAVABO BİRAZ DERİN ELİMDEN DÜŞTÜ TABAK FIRLAYAN SİVRİ YER ELİMİN ÜSTÜNE GELDİ HAVAYA DOĞRU KANLAR FIŞKIRDI BEN SOĞUK KANLIYIMDIR AMA KOCİŞ FALAN PANİK OLDU 2 CM AÇILDI ELİM İŞTE ACİLE GİTTİK

YAĞ BEZLERİ GÖZÜKÜYORDU BEYZ BEYAZ DR A DİYECEKTİM HAIR AÇILMIŞKEN ONLARI DA ALALIM DİYE:roflol::roflol:

SOL EL İPTAL YANİ OYNATAMIYORUM SAÇIMI GÖRMENİZİ İSTERDİM OLCAY YAPTI FACİAAA :roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar

referans çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış cana gelmemiş

özgecim sanada çok geçmiş olsun tatlım

dora eminim sebzeler poşette süper olmuştur,et yapıyorum ama sebzeyi denememiştim hiç iyi fikir

nazlıcım günaydın sanada evin içindeyken hırsızı görmek daha kötü Allah korumuş seni

ben bugün biraz da olsa erken kalkmayı başardım 1 bardak süt ve 2 kuru kayısıyla kahvaltı yaptım

artık poğaçalara, simitlere kesinlikle son diyorum :sm_cool:

Geçmişi pek okuyamadım ama Ceylinimin doğum günün kutlu olsun seneye inşallah özel arkadaşında yanı9nda olur canım...

Kızlar sabah kahvaltım bıraz deĞıŞıklı yapayım dedım
1 adet kepek ekmeĞıne peynırlı tost yapıp yedım.
2 fıncanda Şekersız Çay ıÇtım.

Bıde grıp oluyorum. Burnum akıyor baŞım aĞrıyor badecımleklerım ŞıŞtı yutkunamıyorum.

Kızlar bizim hırsız girdiğinede pişman olmuştur :)))) Bebeğimin 9 çeyrek altını ve 70 tl nakit + fotoğraf makinasını çalmış pis hırsız haram olsun 4-5 aylık fotoğraf var içinde yavrumun :((( en çokta ona üzüldüm ... Ama çok enteresan evdeki şirkete ait 2 dizüstü b,ilgisayarı almamış açmış bırakmış , kesin yeniden gelecek ama biz o arada önlemleri alcaz tabi...

GÜnaydın elsecıĞım aferın sana kız erken kalkmıŞsın. DÜn benım plates vardı erken gıttım bıraz ders baŞlamadan yarım saat koŞubandında yÜrÜdÜm.

Back
X