- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bakma sen yedigime benim,2minik patatesten 2yumurtadan yaptim3kisi bölüstük yedim diye YaziyomSabah patatesli yumurta yemişsin zaten ekmek yemesen de olurmuş ama sporun da fazla zaten. Güzel canım afiyet olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakma sen yedigime benim,2minik patatesten 2yumurtadan yaptim3kisi bölüstük yedim diye YaziyomSabah patatesli yumurta yemişsin zaten ekmek yemesen de olurmuş ama sporun da fazla zaten. Güzel canım afiyet olsun![]()
Afiyet olsun bende tugceyi diyete başlattım sabah onada benim tabaktan hazirlattim 53.9 olmuş essek sıpasiBakma sen yedigime benim,2minik patatesten 2yumurtadan yaptim3kisi bölüstük yedim diye Yaziyom![]()
Ben sabah namazını kılar yatarım öğlene ancak kalkarım namaz iftar hazırla derken vakit kalmıyor o yüzden iftardan sahura kadar ayaktayım hemde su icmis olurum diye iftardan sonra ins AllahKizlar ramazanda sporu nasıl yapmayı planliyosunuz iftardan 1 2 saat sonra Yada iftara 1 saat kala yapın diyolar
Olur olur merak etme alisinca hep su içmek isticen benim 2litre bitcek1 litre suyum bitmek üzere olacak bu iş galiba![]()
![]()
![]()
![]()
iftardan sonra ben yapicam kismetse sadece boosted yeterli gelirKizlar ramazanda sporu nasıl yapmayı planliyosunuz iftardan 1 2 saat sonra Yada iftara 1 saat kala yapın diyolar
Gaza geldim ahada bitirdim yine abdest alicamOlur olur merak etme alisinca hep su içmek isticen benim 2litre bitcek
Iftardan sonra da hiç halim olmuyoiftardan sonra ben yapicam kismetse sadece boosted yeterli gelir
benim oglani soyleyim sana 13yasinda 90olmus hicte umursamiyo veririz beyaaaa diyoAfiyet olsun bende tugceyi diyete başlattım sabah onada benim tabaktan hazirlattim 53.9 olmuş essek sıpasi![]()
iste oyuzden ben boyna abdest aliyom sudan dolayi sadecede su degil yesil cay kahvede giriyo arayaGaza geldim ahada bitirdim yine abdest alicam![]()
Boosted değilde ben bölgesel düşünüyorum eliptik kullansam çok iyi olacak ama hiç canım istemiyor olmazsa mekik squat kalça bacak çalışırım benim aşalara çalışmam lazım plateste yapa bilirim geçen sene ne güzel her iftardan sonra kızlarla toplanıp birimize çaya gidiyorduk bu sene hiç bişey yokiftardan sonra ben yapicam kismetse sadece boosted yeterli gelir
Iftardan sonra mantıklıda iste uykum geliyo koltuktan kalkamıyorum oruçluyken de olmaz dediğin gibi yemek hazırla etBen sabah namazını kılar yatarım öğlene ancak kalkarım namaz iftar hazırla derken vakit kalmıyor o yüzden iftardan sahura kadar ayaktayım hemde su icmis olurum diye iftardan sonra ins Allah
benim oglani soyleyim sana 13yasinda 90olmus hicte umursamiyo veririz beyaaaa diyo![]()
Kahveyle aram yok nescafeye kiziyorsunuz içmiyorum aklimada gelmiyor zatıiste oyuzden ben boyna abdest aliyom sudan dolayi sadecede su degil yesil cay kahvede giriyo araya
Yaaa evet bizdeeeBoosted değilde ben bölgesel düşünüyorum eliptik kullansam çok iyi olacak ama hiç canım istemiyor olmazsa mekik squat kalça bacak çalışırım benim aşalara çalışmam lazım plateste yapa bilirim geçen sene ne güzel her iftardan sonra kızlarla toplanıp birimize çaya gidiyorduk bu sene hiç bişey yok![]()
Kız bu sene iftar erken saate geliyo iftardan sonra koca gece var ben zatı hiç yatmiyorum sabah namazından sonra yatıyorum öğlen 12 gibi kalkarım iftar daveti yok çayı yok napicaz başka evdeIftardan sonra mantıklıda iste uykum geliyo koltuktan kalkamıyorum oruçluyken de olmaz dediğin gibi yemek hazırla et
Bende tedbirini alsın şimdiden yaşına göre 90 cok fazla boyu kaç canımbenim oglani soyleyim sana 13yasinda 90olmus hicte umursamiyo veririz beyaaaa diyo![]()
Ben kizmam kiz baskalaridir oKahveyle aram yok nescafeye kiziyorsunuz içmiyorum aklimada gelmiyor zatı
Bende normalde yatmıyorum koltukta pinekliyorum orasida öyle dediğin gibi gelip gitme yok rahat rahat yapılır spor aslındaKız bu sene iftar erken saate geliyo iftardan sonra koca gece var ben zatı hiç yatmiyorum sabah namazından sonra yatıyorum öğlen 12 gibi kalkarım iftar daveti yok çayı yok napicaz başka evde