Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Harikasin chocom

Tartilmadim hic izne ayrilali. Ne alemdeyim bilmiyorum. Bir sonraki tarti gunu dönüs yapabilirim.
Dün okullar acildi.
Haftaya yine birkac toplanti yapilacak oglum hakkinda. Onun biraz stresi var. Dun de ne kadar stres yaptiysam bas agrisi cektim
Kilo halledilir sağlık olsun yeter ki. İnşallah en güzeliyle hayırlı haberler alırsın. Bende oğlumla ilgili başka toplantılara girdim. Bizimde sürecimiz farklı. O stresi çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin. Her şey daha iyi olana kadar elimizden geleni yapacağız. Senin gibi bir annesi varken kuzu rahat. Sen üzülme yeter

Evet canım. 3 kişi dışında hepimiz + yiz bu hafta
Selam canım
Kilo almadım ama vermedim de
Hem vermek istiyorum
Hemde strese girip kendimi kısıtlamak istemiyorum
O kadar sinir bozucu bir dongudeyim ki
Bogayim cunku yedikçe mutlu ve motive oluyorum
Yemeyince de mutsuz oluyorum

Tamam canım yapalım. Anca bakabildim

Kilo verince yüzde alıyoruz canım. Yüzde unutup gram yazanların gram şeklinde yazıyorum. O zamanda yıldız seçilemiyor. Çünkü gram yüzdeden azdır her zaman

Allah korusun delfim hepimizi ❤️ deprem bölgesinde olanlarında yardımcısı olsun bir sürü bina yıkılmış 😞
Chocolita Chocolita yangınlar ve bu nedenle yitip giden tüm can'lar ve ağaçlar için de çok üzgünüm.😢

Hayırlı akşamlar hanımlar 🌸
Kahvaltıda yumurta salatası yeşil çay içtim☺️
Öğlen yemeği yemedim ☺️
Akşamda bir tabak tavuk ızgara yanında bolca salata yedim☺️
Yarım saat lesli yaptim 💜
İki buçuk litre su içtim ☺️

Selam canım
Kilo almadım ama vermedim de
Hem vermek istiyorum
Hemde strese girip kendimi kısıtlamak istemiyorum
O kadar sinir bozucu bir dongudeyim ki
Bogayim cunku yedikçe mutlu ve motive oluyorum
Yemeyince de mutsuz oluyorum
Canının çektiklerini böl canım. Ne çekiyorsa mesela haftanın 2 gününe yay. Ve öğlen 12 - 1 gibi ye. Kendini iyi doyur ama. Akşam öğünü varsa onu da ye. Ve bitir hem aklın kalmamış olur hem uzun açlık girer etkilemez seni. Spor da yaparsan hiç etkilemez. Sonra sonra canın onları çekmemeye başlar. Çünkü mide küçüldü. Açlık süresi çok önemli. Bana bu yaradı o yüzden herkese söylüyorum. Yani diyet dışı öğünleri için bırakamadığım şeyler için. Yoksa sağlıklı öğünlerde uzun açlık yapmıyorum

Back
X