- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Noldu kiz gene neremle şaşirttimkiiiHiç gulecegim yoktu gün geçtikçe beni şaşırtmaya devam ediyorsun valla![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kiz gene neremle şaşirttimkiiiHiç gulecegim yoktu gün geçtikçe beni şaşırtmaya devam ediyorsun valla![]()
![]()
![]()
![]()
Böyle sessiz sakin kendi halinde biri olarak görüyordum ama.baya eğlenceli delidolu birisin bunu kesfettim sende yani benden geri kalmiyorsunNoldu kiz gene neremle şaşirttimkiii![]()
Sağol beybiiiiiiisiiBöyle sessiz sakin kendi halinde biri olarak görüyordum ama.baya eğlenceli delidolu birisin bunu kesfettim sende yani benden geri kalmiyorsun![]()
![]()
Vayyyy beybi meybiiii entel takiliyon heeeeSağol beybiiiiiiisii![]()
Allah seni netmeye gulumseee çok alemsinyaaaVayyyy beybi meybiiii entel takiliyon heeee![]()
Şimdi alem.dedin aklıma geldiAllah seni netmeye gulumseee çok alemsinyaaa![]()
Kız sen yoksa benim agzimamiiiiŞimdi alem.dedin aklıma geldi
Adamın biri içmiş zil zurna sarhoş olmuş
Mahalleye gelip bağırmaya baslamis
Aleme.gel aleme diye
Anası cama çıkmış
Alem.agzan s.ç. eve gel eve demiş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tövbe estagfurullahhhh fıkrayı kendine nasıl çevirdin acepKız sen yoksa benim agzimamiiii![]()
Ben sana alemsin dedim nebilim sende oyle deyince alem sensin bana laf soyluyon zannetimdi gercektenTövbe estagfurullahhhh fıkrayı kendine nasıl çevirdin acepbu nasıl bir yetenek
![]()
Canim benim benim kızım alarji oldu küçük olanı giremiyorum ama dikkat ediyorum diyetime inşallah cumaya kadar 73.5 olurum20 nisan
Sabah:limonlu su sonra kahvaltıda turp roka salatalık yeşil sogan kattığım iki yumurtalı salata 5 zeytin bir kaşık tahin pekmez çay
Ara:yarim muz sade kahve
Aksam:1 tabak yoğurt çorbası roka salatası iki köfte
Gün içinde iki fincan zayıflama çayı
Su:2 litre
Spor:Yok
Zipzip- @Meyyal Hayyal
Geçmiş olsun canımCanim benim benim kızım alarji oldu küçük olanı giremiyorum ama dikkat ediyorum diyetime inşallah cumaya kadar 73.5 olurum
Geçmiş olsun canımBu sıralar giremiyorum kızım alarji oldu
geçmiş olsunBu sıralar giremiyorum kızım alarji oldu
Yok kız abdest aldım namaz kıldım ancak geldim
İyi ozaman sevindim allah kabul etsin inşallahYok kız abdest aldım namaz kıldım ancak geldimben sana kusermiyim
Amin Allah razı olsun canım kolay kolay kusmem ben merak etme kusecek birşey yok ortada sen yalnis anladin sadeceİyi ozaman sevindim allah kabul etsin inşallah![]()
Evet gene biyerlerimden anladimAmin Allah razı olsun canım kolay kolay kusmem ben merak etme kusecek birşey yok ortada sen yalnis anladin sadece![]()