oooo kızlar geçmiş okudum geldim,ama üzüldüğümü söylemeliyim açıkça..sizlerden böyle tepkiler almayı beklemezdim...ben orta yolu bulmak için didiniyorum..bu hesap işi 1 kişinin üzerine kalsın istemiyorum,ama demekki,sizin için önemli değilmiş,başkan ve yardımcısının işiymiş ve onların yapması gerekiyormuş..hiç anlayışlı değilmişsiniz kızlar...ben durmadan çözümler bulmaya uğraştım,olmadı,vaktim olsaydı neden cumaları her cuma yapamadığımı güzelce anlatabilrdim...zaten önceden anlattım...ama bu görevin sadece başkan ve yardımcısına ait olduğuna inanıyorsanız..benden paso istifamı sunuyorum,kusuruma bakmayın...bende bu işi haftalarca yaptım,sesim çıkmadı.....ben herkezin yapmasından yanayım,önceden hep bir kişinin yapıyor o0lması şimdide mi bir kişinin yapması gerektiği anlamına gelir?ben ayrılıyorum arkadaşlar....bakalım başkan yardımcısı hangi babayiğit arkadaşımız olacak?ben kaldıramadığım görevi devrederim....kütom sende bu işi öğreneceksin gibime geliyor,herhafta yapmaya mecbursun ya....,valla çok üzüldüm kızlar,be izin almak istiyorum belki 3-5 gün uğramam,isterseniz herkez yapması gerek dediğim için beni şutlayadabilirsiniz sevgiler...................................................