• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah sonuçların güzel çıkar aebenim afiyet olsun canım.
Saggol fıstıgım kilonun birini halletmişin aferim gerisi gelecek hiç şüpem yok .....:teytey: yumukum senide tebrik ederim . :hooray:

kızlar takımca dökülüyoruz . ben 66 .67. arasında gidip geliyorum reglde olmuşum bugün ..... tahlillerin çıkmasına 2 hafta var . biraz hizaya sokacagım kendimi .. bakıyorumda takımında hizeya ihtiyacı var ...:oklava::oklava: çogunuz ugramıyo bile .:oklava:
bi el atıcan bu konuya yoksa kilomilo veremiycez takım olarak ...kötükedihüso

saggol fıstıgım kilonun birini halletmişin aferim gerisi gelecek hiç şüpem yok .....:teytey: Yumukum senide tebrik ederim . :hooray:

Kızlar takımca dökülüyoruz . Ben 66 .67. Arasında gidip geliyorum reglde olmuşum bugün ..... Tahlillerin çıkmasına 2 hafta var . Biraz hizaya sokacagım kendimi .. Bakıyorumda takımında hizeya ihtiyacı var ...:oklava::oklava: çogunuz ugramıyo bile .:oklava:
Bi el atıcan bu konuya yoksa kilomilo veremiycez takım olarak ...kötükedihüso

evet aebenim bence sen bir el bu işe bak sen yoksun diye ben listelerimi bilem yazmıyorum buraya toparlanmamız lazım . Yaz geliyor.

şunuda yazmadan geçemeyecegim ben başkan olmadan önce asim başkandı sessizce listeleri yapardı tek başına hiç seside çıkmazdı bitanemin ....o işinin arasında sonra ben devraldım bende öyle ve bizden öncekilerde . fakat bu yanlıştı . takım olarak 1 yada 2 kişi üstüne yıkmak dogru degil evet asiminde dedigi gibi o yüzdende . listeli b şekilde sırası gelen yapıcak artık . tabi musait olmayındca burda olan bir ardadaştan rice eder bizlerde elimizden geleni yaparız ...
okey.....

slm kızlar daha yeni geldik hemen girdim sabah 5.5 ta kalktım saat 8 de başladı toplantı 12.30 a kadar sürdü uykusuzluktan ölüyorummmmmm bi geçmişi okuyup geliyorum o aşağısı süpermiş

ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, mmmf27+, nazli_gulec+, Tuana

ha size bişi daha diyip bebeleri almaya kaçıyorum ....

orda bir teyze var hatta 2.3 neyse çok oturunca malum karıların çene iyce düşüyo ... ve teyzem beni nerdeyse ogluna istiycekti beni bekar sanmış ta ...:1shok:kaydirigubbakcemile3 3 veledim ver diyincede .:1shok: böyle oldu .......:roflol::roflol:
neyse ben kaçıyom yagmulu bir ankara var bugün ...

mehtapp sen neler yapıyosunnn
napiim canım dün oğlan aşı vurdurmuştum pestilimi çıkardı dünden beri bugünede sarktı ateş yaptı 4 aşı oldu 3ü iğne bide öksürük başladı kısaca iptalim huysuz bişey oldu yere göğesığmıyo bakalım geçicek inşallah ıhlamur falan veriyorum
Saggol fıstıgım kilonun birini halletmişin aferim gerisi gelecek hiç şüpem yok .....:teytey: yumukum senide tebrik ederim . :hooray:

kızlar takımca dökülüyoruz . ben 66 .67. arasında gidip geliyorum reglde olmuşum bugün ..... tahlillerin çıkmasına 2 hafta var . biraz hizaya sokacagım kendimi .. bakıyorumda takımında hizeya ihtiyacı var ...:oklava::oklava: çogunuz ugramıyo bile .:oklava:

bencede aebencim sen bi oklava göster bende çığırımdan çıktım :1closedeyes:

yaa bu çizelge konusunda katılıyorump pınara sırası gelen yapsın valla daha 9 hafta var ama hemen hesap işini hallettim
anlamadığım nokta ne biliyomusunuz kütocum neden akşam en son yapıcaksın bildirimi ilk üçü hesaplııcan bireysel ilk üçü hesaplııcan canın iş istiyoherhalde

ha size bişi daha diyip bebeleri almaya kaçıyorum ....

ay pardon 2. çıkmış ..

sen bi hafta hizaya çektin herkes kilo vermişti
bi diyet listesi mi uygulasak şok diyet tarzında değil tabi
3 ana 3 ara öğün uygulamak zorunda kalsın herkes
illaki şu yanicek gibi değil de akşam sebze yemeği yoğurt, öğlen et salata gibi
uygulanabilir mi?

acil acil acil
kontrol plss

8. TAKIM * *100.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 74,0 ) / 72,7 / 1,3 / 1,76% )
lubabe ( 74,7 ) / 75,0 / -0,3 / -0,40% )
azad ( 60,5 ) / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 79,3 ) / 78,6 / 0,7 / 0,88% )
selma12 ( 82,8 ) / 82,3 / 0,5 / 0,60% )
azrasıla ( 103,3 ) / 102,5 / 0,8 / 0,77% )
azra_sila ( 115,7 ) / 117,0 / -1,3 / -1,12% )
llaybasak ( 66,0 ) / 65,2 / 0,8 / 1,21% )
üzgünkız ( 78,6 ) / 76,2 / 2,4 / 3,05% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 734,9 ) / 730,0 / 4,9 / 0,67% )

anam 2 kere gitmiş bariş boşa gitmesin kızlar
siz listeyi yapıca aebenim kontrol etsin aeben olurmu canım
nette sorun var giremiyorum maalesef
sabah beri aklım burd akalmıştı

Oooo kızlar geçmiş okudum geldim,ama üzüldüğümü söylemeliyim açıkça..sizlerden böyle tepkiler almayı beklemezdim...ben orta yolu bulmak için didiniyorum..bu hesap işi 1 kişinin üzerine kalsın istemiyorum,ama demekki,sizin için önemli değilmiş,başkan ve yardımcısının işiymiş ve onların yapması gerekiyormuş..hiç anlayışlı değilmişsiniz kızlar...ben durmadan çözümler bulmaya uğraştım,olmadı,vaktim olsaydı neden cumaları her cuma yapamadığımı güzelce anlatabilrdim...zaten önceden anlattım...ama bu görevin sadece başkan ve yardımcısına ait olduğuna inanıyorsanız..benden paso istifamı sunuyorum,kusuruma bakmayın...bende bu işi haftalarca yaptım,sesim çıkmadı.....ben herkezin yapmasından yanayım,önceden hep bir kişinin yapıyor o0lması şimdide mi bir kişinin yapması gerektiği anlamına gelir?ben ayrılıyorum arkadaşlar....bakalım başkan yardımcısı hangi babayiğit arkadaşımız olacak?ben kaldıramadığım görevi devrederim....kütom sende bu işi öğreneceksin gibime geliyor,herhafta yapmaya mecbursun ya....,valla çok üzüldüm kızlar,be izin almak istiyorum belki 3-5 gün uğramam,isterseniz herkez yapması gerek dediğim için beni şutlayadabilirsiniz sevgiler...................................................

bak pınarcım sen nasıl bugün hiç giremedin ben bunu anlatmak istedim :1closedeyes:
üstelik ben işyerindeyim. sen dediğin gibi senin haftanda yürüyüşe biraz geç çıkabilirsin ama ben işimi erteleyemem. sabah patron gelir gelmez benden alacak listesini istedi. hazır olduğu için bir kontrolle verdim. ama hazır olmasaydı onunla uğraşacaktım. o zaman hesaplamaları yapamayacaktım.
cuma günleri elimden geldiğince burda oldum zaten. son birkaç haftadır iş azlığından patron sürekli burada. bende giremiyorum dolayısıyla. sıra bende olsun olmasın eğer müsaitsem zaten burada olurum dedim ben. ama olamayabilirim de. bu yüzden kaptanlıktan ayrıldım ben. yoksa bana bir yük değil bu hesaplama işi yeterki vakit sıkıntım olmasın.
nazlı küto biz yaparız dert etmeyin diyorlar sen illaki herkes yapsın diyorsun ona kızdım ben. nazlı da yapsa küto da yapsa aeben de yapsa ben burda olmaya çalıştım hep. madem bundan sonra kendi haftamda yaptım diğer haftalarda umursamam o zaman. özgede öyle söyledi zaten. peki nazlı kendi haftasında müsait olamazsa biz de olmazsak ne olacak. hep beraber burda olmak varken (işi olan olabilir tabiiki) neden tek bir kişiyi sıkıntıya sokalım ki
birkaç gün uğramam demişsin. bu yazımı okur musun bilmem ama anlayışsız olan ben değilim emin ol. gerçi misafir olarak da olsa okuyacağını biliyorum

kızlar kimse darılmasın gucenmezin nolurya evde bulaşık yıkama kavgası yapan kızkardeşler gibi gelsin gecsin konu evt eskiden çok adaletsizdi hatta iyice eskilerde dora maytap bilir asidende önce digerleri sadece kilo yazardı bilmiyodum bile diger sayfaları görmemiştim bile kaptan yapardı herseyi tekbasına böleydi

evt evt bişeler yapalım kural koyalım ben spordan yanayım mutlaka mutlaka sart bu diyet tek basına yetersiz kalıyo

ösgem hoş geldinnn

aeben kıyamam delik deşik oldun kocana soleme ha eve kapatacak yakında seni :))

tuana sen neler yapıyosun nasıl gidio

bak pınarcım sen nasıl bugün hiç giremedin ben bunu anlatmak istedim :1closedeyes:
üstelik ben işyerindeyim. sen dediğin gibi senin haftanda yürüyüşe biraz geç çıkabilirsin ama ben işimi erteleyemem. sabah patron gelir gelmez benden alacak listesini istedi. hazır olduğu için bir kontrolle verdim. ama hazır olmasaydı onunla uğraşacaktım. o zaman hesaplamaları yapamayacaktım.
cuma günleri elimden geldiğince burda oldum zaten. son birkaç haftadır iş azlığından patron sürekli burada. bende giremiyorum dolayısıyla. sıra bende olsun olmasın eğer müsaitsem zaten burada olurum dedim ben. ama olamayabilirim de. bu yüzden kaptanlıktan ayrıldım ben. yoksa bana bir yük değil bu hesaplama işi yeterki vakit sıkıntım olmasın.
nazlı küto biz yaparız dert etmeyin diyorlar sen illaki herkes yapsın diyorsun ona kızdım ben. nazlı da yapsa küto da yapsa aeben de yapsa ben burda olmaya çalıştım hep. madem bundan sonra kendi haftamda yaptım diğer haftalarda umursamam o zaman. özgede öyle söyledi zaten. peki nazlı kendi haftasında müsait olamazsa biz de olmazsak ne olacak. hep beraber burda olmak varken (işi olan olabilir tabiiki) neden tek bir kişiyi sıkıntıya sokalım ki
birkaç gün uğramam demişsin. bu yazımı okur musun bilmem ama anlayışsız olan ben değilim emin ol. gerçi misafir olarak da olsa okuyacağını biliyorum

asim ya anlıyorum ben seni lütfen gerilmeyin yaa elinden geleni herkes yapar işi olana laf denmez ay nebilim böle işte

kütüm 8. takımın listesini kontrol ettim sorun yok. takımlarına yazdım ama kimse yoktu canım.

kütom ben 17:30 a kadar burdayım o saate kadar bildirimler biterse yardıma hazırım canım.

Back
X