• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nerelerdesiniz kayboldunuzz
sabah bi kase makarna şimdide elma kivi yedim ama cok acıktım bennn

4. takımın eli kulagında az kalmış

1 takımda hazır

araştırdım birazdan hallederlerde bizde cıkarız yuz akıyla inş.

canım benim ancak bitirdim okumayı bu arada müdür aradı da bir rapor yolladım yarın akşama kadar da diğerini yapacakmışım kızlar kusura bakmayın bugün bildirim yapamadım çünkü dediğim gibi sabah 5.5 ta gittik ve direk toplantıya girdik 12 de çıktık

Kızkar sonucları acıkladım kÖr topal olmuŞtur ınŞ. Bı bakın bakalım sızde varmı tuhaflık

eline sağlık kütom pek bi güzel açıklamışsın :D

yedinci olmuşuzz yawwww

mausumda bozulda şası oldum yuz defa okudum emin olamadım inş. sorun cıkmaz evt yanlış görüp birinciliğe bizi yazaydım keşkem :roflol:

Son düzenleme:
mausumda bozulda şası oldum yuz defa okudum emin olamadım inş. sorun cıkmaz evt yanlış görüp birinciliğe bizi yazaydım keşkem :roflol:

he yazsaydın kimse anlamaz çabııııkkkkk değiştirrrrr :asigim::1hug::1hug:

inşallah canım birdahaki haftaya :roflol::roflol:

kıssssllarrr ben çıkıyorumm hepinissssiii öpüyorumm

yarın görüşürükk tatlişkolarım benim

ps: tatlişko yani tatlı şişkooooo :roflol: :roflol:

he yazsaydın kimse anlamaz çabııııkkkkk değiştirrrrr :asigim::1hug::1hug:

inşallah canım birdahaki haftaya :roflol::roflol:

inş. inş. bu gidişle zordaa gönül istiyo naparsın

YUMUKK TEBRİKLERRRR CANIMa.s.:1hug: 3. OLDUN BEN YANLIŞLIK YAPMADIYSAM TABElülülülülülü:roflol:

kıssssllarrr ben çıkıyorumm hepinissssiii öpüyorumm

yarın görüşürükk tatlişkolarım benim

ps: tatlişko yani tatlı şişkooooo :roflol: :roflol:

hade ordan ben bugune bugun hedefine ulaşmış uzatmaları oynayan bi uyeyim şişkoymuş dal gibiyim dal (odunda dal sonuctasırnaşık şey)

ben kaçtım şimdilik kendime layt nesgayfe ettim bi cay tabagıda leblebi aldım keyf edem accık gelirim yine görüşürük

inş. inş. bu gidişle zordaa gönül istiyo naparsın

YUMUKK TEBRİKLERRRR CANIMa.s.:1hug: 3. OLDUN BEN YANLIŞLIK YAPMADIYSAM TABElülülülülülü:roflol:

enee ciddenmi aman nallahım gözlerime inanamıyorumsenağlama:1shok: çok sevindim kıslar,,anca girebildim eve gel yemek yap kur kaldır oyyyy-tatlicadiarzu- bi mutfağıda toplim gelirim,geçmişi okudum az karışmış ortalıkfisfisfis neyse gelince yazayım a.s.

enee ciddenmi aman nallahım gözlerime inanamıyorumsenağlama:1shok: çok sevindim kıslar,,anca girebildim eve gel yemek yap kur kaldır oyyyy-tatlicadiarzu- bi mutfağıda toplim gelirim,geçmişi okudum az karışmış ortalıkfisfisfis neyse gelince yazayım a.s.
kolay gelsinn topla topla HATTA BİTİR GEL BENIMKINLERİDE TOPLA:utangac:kaydirigubbakcemile3 karışmaz karışmaz hepimiz bacıyız kardeşiz bişe olmazz

Back
X