- 8 Eylül 2016
- 103.530
- 438.751
- 898
- 36
Sisteme kaydetmemisler mi canimDiplomam kayıp.okuldada bulamadılar müdürden fırça yedim![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sisteme kaydetmemisler mi canimDiplomam kayıp.okuldada bulamadılar müdürden fırça yedim![]()
![]()
![]()
PC yokmuş o zamanlar arşivde varmış oda nerde kim bilir diyo oturup aramak lazım tüm dosyaları okul numaramı verdim ismin yok diyo beni gözden çıkarmışlar eğitimime mani olanlar utansınSisteme kaydetmemisler mi canim
ah be ahh..Diplomam kayıp.okuldada bulamadılar müdürden fırça yedim![]()
![]()
![]()
O dediğin biraz zor çene egzersizi yapıyorum kaç gündür yokumUlan az durunda geçmiş bitsin
Müdürün koltuğunu elinden alırım diye korktu demekkiah be ahh..![]()
PC yokmuş o zamanlar arşivde varmış oda nerde kim bilir diyo oturup aramak lazım tüm dosyaları okul numaramı verdim ismin yok diyo beni gözden çıkarmışlar eğitimime mani olanlar utansın![]()
Gunaydin ablacim ❤Günaydın herkese tatil burda bugün çocuklar plan yapmış önce şelale gezmeye ardından yemeğe gidecez inşallah
Geçmiş bitmezUlan az durunda geçmiş bitsin
en çok ben çok konuşuyorum galiba ne genebaz mişim kaçiyorummm
Görmüş oldun bunuda görmedim demezsin işte fenamıUlan böyle mağduriyet görmedim![]()
Yerimi sana devretmistimen çok ben çok konuşuyorum galiba ne genebaz mişim kaçiyorummm![]()
saklan saklan benceen çok ben çok konuşuyorum galiba ne genebaz mişim kaçiyorummm![]()
Sabah kahvaltı 8:30
2 haşlanmış yumurta
Küçük bir domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 tatli kasigi tahinn pekmez dayanamadimda
Öğlen 12.30
Bir porsiyon çiçek dolması
yarım kase yoğurt
1 dilim mercimek ekmeği
dereotu
Saat 4 de bir fincan kahve 5 hurma
18: 30 Aksam yemegi
Ispanak yemegi
1 Kase yogurt
5 Dal marul
2 dilim tahil ekmegi
3 litre suyu ictim yatana kadar duramam yine icerim
Sabah karin egzersizleri yaptımyürüyüşümü yaptim
aksam yine yürüyüşe çıkarım büyük ihtimal
Galiba ev temizliği de spora giriyor bir yorum okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o zaman iyidir Çünkü ben her gün süpürüp silerim bana artı olarak döner umarım
Biliuorum suan yediklerim fazla gibi duruyor ama benim eskinusul yemem bakinca baya baya az hem cayada seker atmicimm artikin biliyorsunuz![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın bari ❤
Sıkmaz içinde küçük hikayecikler var ama anlamak mesele işteo kitabi duymuşum valla ilk risale nur kitabi alayim diyorum sıkar mi düşünüyorum :/
İnşaAllahYok kız seviyom.seviyom.yakinda bana alışırsın sende seversin
![]()
Günaydın bonus belki dedim anca öğlene kadar gelirGünaydın bari ❤