• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mudur diyoki niye kaybettin kayıt zamanı senlemi ugrasayim gel otur arşivden ara bul bu yasta okuyup ne yapacaksın aklın başına yenimi geldi dedim bı egitimci olarak bu sözler size yakışıyor mu müdür bey okumanın yaşı yoktur o zaman çık gel ara bul dedi daha nasıl istim vermiyyy :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sabah kahvaltı 8:30
2 haşlanmış yumurta
Küçük bir domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 tatli kasigi tahinn pekmez dayanamadimda 🙈
Öğlen 12.30
Bir porsiyon çiçek dolması
yarım kase yoğurt
1 dilim mercimek ekmeği
dereotu
Saat 4 de bir fincan kahve 5 hurma
18: 30 Aksam yemegi
Ispanak yemegi
1 Kase yogurt
5 Dal marul
2 dilim tahil ekmegi
3 litre suyu ictim yatana kadar duramam yine icerim
Sabah karin egzersizleri yaptım🏋️‍♀️ yürüyüşümü yaptim🚶‍♀️ aksam yine yürüyüşe çıkarım büyük ihtimal
Galiba ev temizliği de spora giriyor bir yorum okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o zaman iyidir Çünkü ben her gün süpürüp silerim bana artı olarak döner umarım🤭
Biliuorum suan yediklerim fazla gibi duruyor ama benim eskinusul yemem bakinca baya baya az hem cayada seker atmicimm artikin biliyorsunuz🤗🤗

Buna kimse yorum yaptımı bilmiyorum ama yediklerin gerçekten çok değil sabah kahvaltıda ekmeğin yok bile.
Hiç çekinerek yazma dediğin gibi eskiye göre ne kadar azalttığını tahmin edebiliyorum.

Ölçü olarak tek hurma fazla olmuş 3 tane yeter cevizde ekleyebilirsin. Tokta tutar 😊

Back
X