• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cezvelerde makinede çok fark var arasinda.
makineyle yapıyorum bi çay kaşığı ile hemen köpürüyor.
cezvelerde 1 tatlı kaşığı aslinda 2 tatlı kaşığı iki çay kaşığı eder. acılı oluyor Hoppa nasıl içebiliyorsun :KK70:
Kahvede acıyı seviyorum sanırım herkese zorla içiyorum sanırım😂

Neden eşin destek olmadı üzüldüm bak, kızıyorum böyle eşlere 😡

Artık felsefe hayat boyu eğitim
Ben lisede kazandığım halde gönderemenişlerdi, çalışmak zorunda kalmıştım
Sonraki senelerde girip aöf ye kayıt yaptırdım ama bekarım para kazanıyorum gezip tozmak varken ders mers hiç bakmadım öyle kaldı o
Sonra 2012 de doğum yaptım lohusayım kardeşim af çıktığını gidip aöf ye kayıt yapabileceğimi söyledi bi gaza geldim lohusalığın etkisi
Başladım 1. Sınıftan iktisat çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri
3 ay sonrada iş başladı
Hepsini birden yürüttüm 4 senede mezun oldum
3 dönem üstün başarı aldım 3 dönem de başarı
Şimdi de ekimde tekrar kayıt yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen tarih , felsefe de olabilir belki edebiyat bakıcam

Yani yaş maş hikaye
Anneninde 2. Şiir kitabı haftaya çıkıyor 😍
ben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedim :D niye bilmiyorum 3 ten başladim bitmedi şimdi bitsin diye bakiyorum :D
sizi tebrik ediyorum herşeye rağmen okumuşsun :KK9::KK5:
ben mimarlık ikinci öğretimde normal istiyorum yanlış alana tercih etmişim tekstil okudum abim yüzünden :olamaz:
sonra anliyorum mimara olan ilgisi .. ev planlari izliyorum youtubede. proje mimari olmak isterdim. proje mimarlara çok ilgim vardi :)bilecikte mimarlık var. Eşim eve yorgun geliyorsun yemek yapıyorsun çocuğa bakiyorsun nasıl okuyacaksin diyor. evlilik okul ikisi yürütmek çok zor. aöf dile kolay da.
şimdi bitirsem diye bakiyom bitmedi :olamaz:
eşim bilgisayar istiyor iki yıllık. oku diyorum ben sizi özlerim diyor zaten sabahtan akşama kadar görmüyorum çocuğumu karımı diyor :D
kendi bilir.

ben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedim :KK70: niye bilmiyorum 3 ten başladim bitmedi şimdi bitsin diye bakiyorum :KK70:
sizi tebrik ediyorum herşeye rağmen okumuşsun :KK9::KK5:
ben mimarlık ikinci öğretimde normal istiyorum yanlış alana tercih etmişim tekstil okudum abim yüzünden :olamaz:
sonra anliyorum mimara olan ilgisi .. ev planlari izliyorum youtubede. proje mimari olmak isterdim. proje mimarlara çok ilgim vardi :)bilecikte mimarlık var. Eşim eve yorgun geliyorsun yemek yapıyorsun çocuğa bakiyorsun nasıl okuyacaksin diyor. evlilik okul ikisi yürütmek çok zor. aöf dile kolay da.
şimdi bitirsem diye bakiyom bitmedi :olamaz:
eşim bilgisayar istiyor iki yıllık. oku diyorum ben sizi özlerim diyor zaten sabahtan akşama kadar görmüyorum çocuğumu karımı diyor :KK70:
kendi bilir.
Bende Nasrettin hoca gibi bana gorunmesinde kime görünürse görünsün diyorum :KK70::KK70::KK70:enistede fena layt mış hee

Yok bacı ne ahmet kaldı da ne abi:olamaz: bende yoğunum bu aralar. Annem ablam eniştem geldi pazara kadar bendeler. Ablam kalacak annemle eniştem dönecek. Öle işte buraya da ğek giremedim bu aralar:KK47:
Diyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versin

Sorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz ki:KK12: ama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir:işsiz:
Ben sana özet geçerim sen işlerine bak bunların hepsi avare senin misafirinde varmış :KK60:

Sorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz ki:KK12: ama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir:işsiz:
Geçmiş gecmiste kalsin bosver sen gelince geleceğe bakariz:KK19:

Back
X