- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aaa neden öyle oluyor ki gitsene bir doktora.
gözlük kullanmam gerkiyo ihmal ediyorum takmıyorum gözlüklerimi
tabi akşama kadarda bilgisayar karşısında işten çıktığım gözlerim başım ağrıyolar
bi de eve gidip yatana kadar kk başında olunca göz de dayanmıyor, baş ta tabi
yaa çok garip bi rüya gördüm benim annemle babam vefat etti abimler orda oturuyo şimdi müstakil evneyse rüyamda ordayım abim le yengede var bi tıkırtılar falan oluyo içerde bakıyoruz bişey yok tıkırtı oluyo bakıyoruz bişey yok sonra ayna var bitane karşımda kocaman odada oturuyorum aynaya bakıyorum içerlerde bizler varız ben banyodan çıkmışım odama geçiyorum bekarım konuşmadığım abim annem babam var şimdi evde oturan abim eşlerimizyok hiçbirimizin bekarız sanki orda ayrı bir dünya var aonra abime aynaya bakmasını sölüyorum oda görüyo aynı şeyleri sonra baya bi aynada seyrediyoruz onları yani bizleri:))) özlemişim bekarlık günlerimi tasasız gayesiz resmen hissettim baban duvar gibi arkanda sen yapmazsan annenin yapacağından emin olduğun için saldıkça salmışın herşeyi başına buyruk kıçına kuyruk derlerya aynen öyleyim ve resmen yaşadım sanki ama özlemişim o günleri yaahayırlara gitsin
Allah hayırlara çıkarsın çok ferah bi rüya sanki
annenle baban senden dua bekliyolar heralde
bende bu ay sonuna kadar 58 olmak istiyorum. başarıcam 58 olabilirim yapabilrim bunu ve yapıcammm
nazlıcım ben sana özeniyodum 58 kilosun diye, sen cozuttun işi 60a çıktın