• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa neden öyle oluyor ki gitsene bir doktora.

gözlük kullanmam gerkiyo ihmal ediyorum takmıyorum gözlüklerimi
tabi akşama kadarda bilgisayar karşısında işten çıktığım gözlerim başım ağrıyolar
bi de eve gidip yatana kadar kk başında olunca göz de dayanmıyor, baş ta tabi

yaa çok garip bi rüya gördüm benim annemle babam vefat etti abimler orda oturuyo şimdi müstakil evneyse rüyamda ordayım abim le yengede var bi tıkırtılar falan oluyo içerde bakıyoruz bişey yok tıkırtı oluyo bakıyoruz bişey yok sonra ayna var bitane karşımda kocaman odada oturuyorum aynaya bakıyorum içerlerde bizler varız ben banyodan çıkmışım odama geçiyorum bekarım konuşmadığım abim annem babam var şimdi evde oturan abim eşlerimizyok hiçbirimizin bekarız sanki orda ayrı bir dünya var aonra abime aynaya bakmasını sölüyorum oda görüyo aynı şeyleri sonra baya bi aynada seyrediyoruz onları yani bizleri:))) özlemişim bekarlık günlerimi tasasız gayesiz resmen hissettim baban duvar gibi arkanda sen yapmazsan annenin yapacağından emin olduğun için saldıkça salmışın herşeyi başına buyruk kıçına kuyruk derlerya aynen öyleyim ve resmen yaşadım sanki ama özlemişim o günleri yaahayırlara gitsin

Allah hayırlara çıkarsın çok ferah bi rüya sanki
annenle baban senden dua bekliyolar heralde

bende bu ay sonuna kadar 58 olmak istiyorum. başarıcam 58 olabilirim yapabilrim bunu ve yapıcammm

nazlıcım ben sana özeniyodum 58 kilosun diye, sen cozuttun işi 60a çıktın :oklava:

gözlük kullanmam gerkiyo ihmal ediyorum takmıyorum gözlüklerimi
tabi akşama kadarda bilgisayar karşısında işten çıktığım gözlerim başım ağrıyolar
bi de eve gidip yatana kadar kk başında olunca göz de dayanmıyor, baş ta tabi

allah hayırlara çıkarsın çok ferah bi rüya sanki
annenle baban senden dua bekliyolar heralde

nazlıcım ben sana özeniyodum 58 kilosun diye, sen cozuttun işi 60a çıktın :oklava:

evet elseciğim hemde ne cozutma ama topladım şimdi kendimi 61 olmuştum geçen hafta 1 kilosunu verdim.

günaydınlar hatunlar .............

maytabın hayır diyelim hayır olsun .canım bilinç altın özlemiş belliki sıkılmışın bu günlerde . seni serbes günlerine götürmüş ......

fıstıklar yarış kızışmış hadi bakam önceki bazı yarışlerınız gibi unutmayın tepenizdeyim ha ......

günaydınlar hatunlar .............

maytabın hayır diyelim hayır olsun .canım bilinç altın özlemiş belliki sıkılmışın bu günlerde . seni serbes günlerine götürmüş ......

fıstıklar yarış kızışmış hadi bakam önceki bazı yarışlerınız gibi unutmayın tepenizdeyim ha ......

günaydın aebenciğim.

kızlar şimdi dr. geliyom hani ıdraryolları enfeksiyonu geçitmiştim ya . dr. emin olmak için ulroson istemişti ona girdim geldim şükür böklerim temizmiş ... ama sakın bu günde geçmiş olsun yazmayın emi ..kaydirigubbakcemile3hergün hergün yazdırıyorum size ..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar dr. sonuçları göstermek için 2 hafta ver demiştim dimi ayın 29 idi ben iyce bunadım bugünlerde valla her şeyi unutuyorum resmen balık hafızalı oldum ...kafamçokkarıştı
1 hafta var . tesleri göstermeme ....kaydirigubbakcemile3

vede sıkı durun benım herüf butün sorunları diyet yapmamama buldu iyimi başladı ben sana demedimmi diyet yapma böylede iyisin diye sen sözümü dinlemiyosun hala zayıflamaya ugraşıyosun . vs vs ....:mymeka: sanki dr. gidince farklı bişi önerecek . diyet ve spor ... yok ot çöp kaynatıyomuşuz . bilmemne ne yaptıysam içtigim yeşil çay ..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:anlamadıgım zayıf oluncamı yoksa şişko kalıncamı saglıklı oluyoruz biz .....:uhm::dilcikar:

kızlar şimdi dr. geliyom hani ıdraryolları enfeksiyonu geçitmiştim ya . dr. emin olmak için ulroson istemişti ona girdim geldim şükür böklerim temizmiş ... ama sakın bu günde geçmiş olsun yazmayın emi ..kaydirigubbakcemile3hergün hergün yazdırıyorum size ..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar dr. sonuçları göstermek için 2 hafta ver demiştim dimi ayın 29 idi ben iyce bunadım bugünlerde valla her şeyi unutuyorum resmen balık hafızalı oldum ...kafamçokkarıştı
1 hafta var . tesleri göstermeme ....kaydirigubbakcemile3

vede sıkı durun benım herüf butün sorunları diyet yapmamama buldu iyimi başladı ben sana demedimmi diyet yapma böylede iyisin diye sen sözümü dinlemiyosun hala zayıflamaya ugraşıyosun . vs vs ....:mymeka: sanki dr. gidince farklı bişi önerecek . diyet ve spor ... yok ot çöp kaynatıyomuşuz . bilmemne ne yaptıysam içtigim yeşil çay ..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:anlamadıgım zayıf oluncamı yoksa şişko kalıncamı saglıklı oluyoruz biz .....:uhm::dilcikar:

aebenciğim bence senin kocişin sen zayıfladın çıtır bir hatun oldun diye kıskanmaya başladı. bunu bahane ediyor şimdi.

canım aebenim günaydın öncelikle
tabiki zayıf olunca daha sağlıklıyız ama kesinlikle hap kullanmadan biber hapı falan kullandın ya aklıma onun bir zararı olur mu diye geldi şimdi benim ya?????????????

aebenciğim ben yeni resimlerimi koymuştum çakma sarışın halimi sen bakmadın onlara sonra kızma yeni resim koyuyosunda söylemiyorsen diye.

aebenciğim bence senin kocişin sen zayıfladın çıtır bir hatun oldun diye kıskanmaya başladı. bunu bahane ediyor şimdi.
kaydirigubbakcemile3 hiç sorma nazlı o zaten başlı başına farklı bir konu ... zateb bendende 6 yaş büyük ..naniknaniknerdeyse radar taktıracak bi tarafıma :roflol::roflol::roflol:

ooo maytapcım birinci oldu tebrikler canım
sana özelden indirdiğim linki yollayacağım ama sayfa açılmıyor gün içerisinde yollarım asi de indirecekti dün msnden konuştuğumuz da indiriyordu acaba ne oldu merak ettim sabah yapacağım diyordu inşallah olmuştur

aeben siz tvden yapıyorsunuz ya kaç dak. sürüyor sizin pilatesiniz

kızlar ya benim karnım çok ağrımaya başladı ama regli oldum diyede çok sevinçliyim tabi şişliğim gidecek en azından 10 gündür olamamıştım acayip stres yaptı bende.

kendi kendimle gurur duymuştum vay be ben neymişim diye :roflol:
ama kaptırdım ünvanımı :roflol::roflol::dilcikar:
heya ilk diyete başlıyonuz 1.2 ayda rekor kırıyosunuz sonrada biz gibi fıs diye sönüyosunuz sizi 10 ay sonra görecem ...:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:akıllım . ne verirseniz ilk aylarda . laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 hiç sorma nazlı o zaten başlı başına farklı bir konu ... zateb bendende 6 yaş büyük ..naniknaniknerdeyse radar taktıracak bi tarafıma :roflol::roflol::roflol:

benimki de kilo aldım diye heralde kıskanmaz oldu artık senağlamasenağlama

ooo maytapcım birinci oldu tebrikler canım
sana özelden indirdiğim linki yollayacağım ama sayfa açılmıyor gün içerisinde yollarım asi de indirecekti dün msnden konuştuğumuz da indiriyordu acaba ne oldu merak ettim sabah yapacağım diyordu inşallah olmuştur

aeben siz tvden yapıyorsunuz ya kaç dak. sürüyor sizin pilatesiniz
yaklaşık 50 dk gülüm ..ama arada çok konuşuyo yav .....sırnaşık şeyben çoktandır yapmıyorum . :1ninca:haftaya helebi diyetimide alayım ..sositososito

benimki de kilo aldım diye heralde kıskanmaz oldu artık senağlamasenağlama
:mymeka: nan else çık şu bunalım modundan .:mymeka:kendine gel fıstık gimim gacılarsınız . birazda kilo verseniz süper gacılar olacaksınız ...kötükedihüso eee o da senın elinde ne yan çiziyon ...:dilcikar::dilcikar:

Back
X