- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 41
buaralar sadece diyet konusunda değil bende genel bi depresyon hali var![]()
kız salla depresyonu dep mıcına getsin Allaha şükür halimize ay neler var dunyada sen sadece anneni özlemişindir bi koklaşın gececek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buaralar sadece diyet konusunda değil bende genel bi depresyon hali var![]()
kız salla depresyonu dep mıcına getsin Allaha şükür halimize ay neler var dunyada sen sadece anneni özlemişindir bi koklaşın gececek
afiyet olsun canım. Sütlü tatlılar kısmına girdiği için bişey demiyorum ama öyle baklava falan yeme vururum
öğle yemeği acelem olduğu ve başka birşey bulamadığım için 1 adet peymacun yemiştim.![]()
peymacun lahmacunun peynirlisimi refimm
:1no2tunaydınlar uzun bi gecmiştan sonra gelebildimm
eheehee cok komikti else naslı ref özge ne güzel kapışıyonus ailecek keyifle izliyoz devammmm
maytap püsküte bidaha yazarsam hazır cumada ankaraya gidiom sıkacak topuklarıma kalsın böle olmasmı
asiye bak sen araştırmacı kişilik özgenın etiformlarına nasılda dikkat edermiş sen neler yiyosun hee söle bakalım?
yaa kızlar daha adet olmadım alla alla bu soğan suyu mu yaptı acaba bu durumu kafayıo yiicem hee sancım var ama olmuyorum hiç bööle olmazdı saati şaşmazdı
kesin şu helva yaptı bunu:)))
Öğle yemeği acelem olduğu ve başka birşey bulamadığım için 1 adet peymacun yemiştim.[/QUOTE
adam gibi desene ben lahmacunu götürdüm diye:roflol::roflol:
Evet canım malesef 10 dk zamanım ve karşımda klasık fast foodlar ve lahmacuncu vardı bende bu yönde tercihimi kullandım.
Haa 1 saat sonrasında da 2 avuç leblebi yedimdi![]()
ye ye sen ablanın düğünündede yersin o lahmacun gibi simitlerinle bütünleşirler artık:mymeka::mymeka::mymeka:
hay agzını öpem .....kaydirigubbakcemile3 yok yok ben elma yanaklarını öpem ....kaydirigubbakcemile3ŞenizÖğle yemeği acelem olduğu ve başka birşey bulamadığım için 1 adet peymacun yemiştim.[/QUOTE
adam gibi desene ben lahmacunu götürdüm diye:roflol::roflol:
ye ye sen ablanın düğünündede yersin o lahmacun gibi simitlerinle bütünleşirler artık:mymeka::mymeka::mymeka: