• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız salla depresyonu dep mıcına getsin Allaha şükür halimize ay neler var dunyada sen sadece anneni özlemişindir bi koklaşın gececek

annişime gideyim geleyim de bomba gibi döncem inşallah

afiyet olsun canım. Sütlü tatlılar kısmına girdiği için bişey demiyorum ama öyle baklava falan yeme vururum

baklava zorlasan da yemem zaten güzelim -tatlicadiarzu-

ben gittim haydın görüşürük iş yapmaya gönlüm yoktu zaten pasaklı bedişşşş zaten pamuga epilasyon yapmadan boşa kürek temizlikte işteeee

Else kız kızmıyosun dımı bana Çok geldım sankı bugÜn Üzerıne.

Bende ara ÖĞÜn olarak 1 adet armut yıyıyorum Şımdı afıyet olsun bana.

tunaydınlar uzun bi gecmiştan sonra gelebildimm

eheehee cok komikti else naslı ref özge ne güzel kapışıyonus ailecek keyifle izliyoz devammmm

maytap püsküte bidaha yazarsam hazır cumada ankaraya gidiom sıkacak topuklarıma kalsın böle olmasmı

asiye bak sen araştırmacı kişilik özgenın etiformlarına nasılda dikkat edermiş sen neler yiyosun hee söle bakalım?
:1no2:olmaz bediş .. haber vermemiz lazım bidaki analizlerde har yerda karşımıza çıkar demezlermi işlerine gelene 6. takımın sesi çıkmıyo olmaz olamaz ...kafamçokkarıştınaniknanikhelede burda dogrucu davut dururken ...:roflol::roflol:lülülülülülü

yaa kızlar daha adet olmadım alla alla bu soğan suyu mu yaptı acaba bu durumu kafayıo yiicem hee sancım var ama olmuyorum hiç bööle olmazdı saati şaşmazdı
kesin şu helva yaptı bunu:)))

yaa kızlar daha adet olmadım alla alla bu soğan suyu mu yaptı acaba bu durumu kafayıo yiicem hee sancım var ama olmuyorum hiç bööle olmazdı saati şaşmazdı
kesin şu helva yaptı bunu:)))

maytapcığım else sana yapsın bir un helvası.

Öğle yemeği acelem olduğu ve başka birşey bulamadığım için 1 adet peymacun yemiştim. :([/QUOTE

adam gibi desene ben lahmacunu götürdüm diye:roflol::roflol:
Evet canım malesef 10 dk zamanım ve karşımda klasık fast foodlar ve lahmacuncu vardı bende bu yönde tercihimi kullandım.
Haa 1 saat sonrasında da 2 avuç leblebi yedimdi :(

ye ye sen ablanın düğünündede yersin o lahmacun gibi simitlerinle bütünleşirler artık:mymeka::mymeka::mymeka:

Öğle yemeği acelem olduğu ve başka birşey bulamadığım için 1 adet peymacun yemiştim. :([/QUOTE

adam gibi desene ben lahmacunu götürdüm diye:roflol::roflol:

ye ye sen ablanın düğünündede yersin o lahmacun gibi simitlerinle bütünleşirler artık:mymeka::mymeka::mymeka:
hay agzını öpem .....kaydirigubbakcemile3 yok yok ben elma yanaklarını öpem ....kaydirigubbakcemile3Şeniz

özkem bi sen kaldın mesaide güzelim ya kıyamıyorum ben sana .......çık evine git güzelim ya ..selocanları senmi kalkındiracaksın ... hıh ..

Back
X