- 3 Haziran 2015
- 37.286
- 120.827
- 798
- 36
olur bi sürü var. :) kayınvalidem fazlalıklari komşulara veriyorKabak yollarsan sevinirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur bi sürü var. :) kayınvalidem fazlalıklari komşulara veriyorKabak yollarsan sevinirim![]()
Benimde kasalarda yetistirdigim biber,domates,salata cilegim var tarlaya da patlıcan falan ektik ama kabak ekmedikolur bi sürü var. :) kayınvalidem fazlalıklari komşulara veriyor![]()
Normal kabak mi bal kabagi miKabak yollarsan sevinirim![]()
En onemli yiyeceği ekmemişsinBenimde kasalarda yetistirdigim biber,domates,salata cilegim var tarlaya da patlıcan falan ektik ama kabak ekmedik![]()
diyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagiNormal kabak mi bal kabagi mi![]()
Hani az once yiyerek zayiflayacagim diyordun detoksa gecis yaptin hemendiyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagi![]()
bal kabagi daha çok.Normal kabak mi bal kabagi mi![]()
yaaaa sende sussanaaaHani az once yiyerek zayiflayacagim diyordun detoksa gecis yaptin hemen![]()

kız bal kabagi zayiflatmaz midiyetlik kabak çorbalık kabak detoks kabagi![]()
Yakin olsaydın gonderirdim sana bir sureden sonra yenmiyor bizde desimdi aklima geldiyaaa![]()
Biz severiz balkabiginida tatlisi tahinli cevizle guzel olurbal kabagi daha çok.
Susacam zaten yaa cook yorulmusum ve cook sicak yaa koy ne guzel serindiyaaaa sende sussanaaa![]()
vardir onunda birseyi yawww guzeldir kabak candirkız bal kabagi zayiflatmaz mi![]()
sus derken şaka dedimSusacam zaten yaa cook yorulmusum ve cook sicak yaa koy ne guzel serindi![]()
bal kabagi çorbasi yapıyolar inanilmaz zayiflatiyormuş:)vardir onunda birseyi yawww guzeldir kabak candir![]()
tahinli ben sevmiyorum çok şekerliBiz severiz balkabiginida tatlisi tahinli cevizle guzel olur![]()