Hadi ya onlar baklava yememiş miyok eriyolar bizi geçecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya onlar baklava yememiş miyok eriyolar bizi geçecek![]()
baklava görmedim bonus hirs yaptırıyoHadi ya onlar baklava yememiş mi![]()
Bilmiyorum ki zebani kaptan varmiya gordon ramsay gibi ( mutfak zebanisi ) kaptanlarin zebani var mi burada.![]()
Sen daha iyi biliyorsunBilmiyorum ki zebani kaptan varmi![]()
Kimki acaba ben bilmiyorum soylesene ozeldenSen daha iyi biliyorsungordon ramsay iyi yemek yapsin temiz tutsun diye çalışanlara agzini gelene saymadan duramiyor öle korkuyolar ki
![]()

yok kız ben bilmiyorumKimki acaba ben bilmiyorum soylesene ozelden![]()
Benim cok sert olmadigim kesin digerlerini bosveryok kız ben bilmiyorumsen daha iyi biliyorsun demek istedim kim dahga sert olduğu :) kaptanlarin olduğu sohbetlerden
![]()
Yeşil de mi pro?Amma alıntı yapmışım ama bitti eveeet kimler burda bakalım
Proluğun en sevdiğim yanı kim sitede görüyosun ya
Yok canim pro degil istersen sende yesil yapabilirsinYeşil de mi pro?
Yani sen?
65 +70 arasını göreyim 60 istemem kız
1.61 bilmem olurdu belki görmeden bişey diyemem şimdi bile yeter böyle kal diyorlar 60 kilo olduğum zamanı hiç hatirlamiyorumki hep kiloluydum hayatım boyunca simdi 70 bile razıyım diye bilirim ağustosta 1 sene olacak sıkıldım galiba çok kasmiyorum kendimi bugün istediğimi yediysem ertesi gün telafi ediyorum geçinip gidiyoruz biraz böyle devam edeyim sonra biraz daha sıkarsam 70 gorecegime inanıyorumBoyun Kaçtı ki 60 iyi olmaz miydi sana :)
Aaoov Sen ne gizli hazinesin yaYok canim pro degil istersen sende yesil yapabilirsin
Burda durdukca öğreniyor insan canimAaoov Sen ne gizli hazinesin ya
Daha neler öğretecen bana
Dün YouTube linki yolladım gördün mü?![]()
Evet uygulamada n yüklenmediguni öğretti bir öğretmenBurda durdukca öğreniyor insan canim
Hesap bilgilerinden doga severler kulübüne uye olmak istiyorumu secersen yesil oluyor
Cocgum var anneler kulübüne uye olmak istiyorum dersen turuncu oluyor
Gordum sanki hatırlıyor gibiyim ama içeriğini hatirlayamadim hatta chromeden girdim yazmistin :)))
Uygulamadan resim yuklenmiyorda linki bilmiyorum canım uygulamayi sildim cok uzun zaman olduEvet uygulamada n yüklenmediguni öğretti bir öğretmentabiki sen
Doğa severler kaydoldum ama belki bir süre mi gerekiyor
Kaydet yaptım bişey olmadı
Ya gir çık yapıcam
Ha ha olmuş bile
Sıkıldıkça değişeyim bari
Birazdan turuncu olabilirimUygulamadan resim yuklenmiyorda linki bilmiyorum canım uygulamayi sildim cok uzun zaman oldu
Yeşil olmussun![]()

Ikisine uye olunca sadece yesil gecerli oluyor canimBirazdan turuncu olabilirim
Anneler e de üye oldum![]()
Cehalet böyle bişey işteIkisine uye olunca sadece yesil gecerli oluyor canim
Ama anneler kulübüne uye yaziyor profilinde![]()
O olur galiba bilmiyorum bunlar gecen sene geldi o zaman proydum zaten:)))Cehalet böyle bişey işte
Arada yeşil arada turuncu olurum o zamana