• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay yemek bu saate kaldı bugün. Evdeki yemekler bana uyumayınca ne yiyeceğimi şaşırdım artık tavuk yapıyorum ama yağsız salçası ☺️☺️☺️ bol baharatlı salçalı seviyorum ama tuz oranı az olsun diye biber zerdaçal karabiberli yaptım bakalım nasıl olcak tadı, 😆

Eklentiler

• IMG_20200804_175457.webp
    IMG_20200804_175457.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 37
Köfte o kadar iddialı oldugum bir konu değil ya
Sulu kuru İzmir cesidi de çok gerçi ama
Sen ne yapıcan?
Krep ile birinci olana ne hediye ettiler?
Onun hediyesi gelince burda Ödüller paylaşacak daha gitmemiştir.
katıl ya köfte yapcan altı üstü heyecan oluyor güzel oluyor

Evet canım , maaş bağlanması için 6 ay bekliycem, 6 ay için işe dönmek istemedim .30 sene çalıştım yeter , oğlumun başında durmak istiyorum, sgk dan evrağımı aldım şirkete yarın gidicem kısmetse
Ablacım hayırlı olsun. Şimdiden tebrik ederim emekliliğini 😊

gidiyoruz valla her hafta :KK70: ama tarlada çalışmak çok iyi geldiği açık açık söyleyebilirim :) yorucu ama olsun spor lazim spor :confused: :confused:
eskiden tarlada çalışan bütün kadinlar incecikti zayıftı şimdi evde oturmaktan kilo aldilar..
Ben çalışmaktan kilo aldım 😁 malum 8 saat totom sandalye üzerinde. Anca kalk tuvalete git yemeğe git o kadar

Sen neler yaptın stansfer ve ev işini canım
Evi hallettik yarın tapu alacağız inşallah. 😊 Transferim de Ağustos sonu gibi olur muhtemelen. Ama belli değil belki iş yerim sebebi ile Eylül ayında tedaviye baslayabilirim. ☹️ Patronum saçma sapan işlerle uğraşıyor demiş de benim icin

Evi hallettik yarın tapu alacağız inşallah. 😊 Transferim de Ağustos sonu gibi olur muhtemelen. Ama belli değil belki iş yerim sebebi ile Eylül ayında tedaviye baslayabilirim. ☹ Patronum saçma sapan işlerle uğraşıyor demiş de benim icin
Ev isiniz hayirli olsun canım 🤩🤩🤩
Ama patron icin canini sikma sakin

Ev isiniz hayirli olsun canım 🤩🤩🤩
Ama patron icin canini sikma sakin
Teşekkür ederim kaptanım ❤️ canım sıkıldı ya yumurta toplamaya yakın çok sık hastaneye gitmek zorundaydım o zamanda da problem çıkarttılar. Şimdi de diyormuş ki Allah vermiyor işte neyini zorluyor saçma sapan işlerle uğraşıyor. Zaten Allah istese bebeği düşmezdi demiş valla biri bitiyor biri başlıyor. Çıldırmak uzereyim

Back
X