• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım yumurta menüsü olmuş bence zayıflatır hem de yumurta tok da tutuyor. Yav bi de 34 beden çıtır bi hatunsun sporla korusan bile olur

36 bedenimde şöyle bi 55 olıyım dünya gözüyle, tatile gittiğimde alıcam nasılsa 2-3 kilo payım olsun 😍

Menü paylaşayım
Öğle yemeğine kadar 2 bardak şekersiz çay içtim
13.00 1 kaseden az çorba, 1 kase kuru fasulye, 1 porsiyon yogurt, 2 adet acı biber turşusu

14.30 türk kahvesi

18.00 6 adet kuru köfte, 1 bardak ayran, közlenmiş patlıcan salatası

1 saat eliptik 300 puan
Su yine az oldu. Suyu yarından itibaren daha çok içeceğim ☹️ sportie sportie Zipzip- Zipzip-

4agustos sali
Sabah 10.00
1dilim ekmek,1dilim peynir,kıymalı yumurta,domates,1dilim karpuz
Türk kahvesi,bitter
Öğle 13.00
1şeftali,3kasik yogurt,chia,keten tohumu,tarçın
Sütlü nescafe,1maden suyu
Aksam 18.00
6kucuk köfte,1domates
Spor yapamadim keyifsizdim
Hani 50 jamping, hayirdir niye keyifsizdin🥺

Menü paylaşayım
Öğle yemeğine kadar 2 bardak şekersiz çay içtim
13.00 1 kaseden az çorba, 1 kase kuru fasulye, 1 porsiyon yogurt, 2 adet acı biber turşusu

14.30 türk kahvesi

18.00 6 adet kuru köfte, 1 bardak ayran, közlenmiş patlıcan salatası

1 saat eliptik 300 puan
Su yine az oldu. Suyu yarından itibaren daha çok içeceğim ☹️ sportie sportie Zipzip- Zipzip-

Canım afiyet olsun 😘 evin hayırlı uğurlu olsun 😍 ağı tadıyla oturmak nasip olsun

Canım patronun hiiiç canını sıkmasın, iyi düşün herşey iyi olsun ❤️Dualarım seninle 🙏

Dişim çok ağrıyordu dün bugün sağlık ocağına antibiyotik yazdırdım içtim 1 saat sonra istifrah ettim bir bulantı bir bulantı bak sabah 12 de içtim 1 de çıktı akşamın bu saatine kadar mide bulantısı ve 2 defa yine çıkarttım safra yok diye ağır mi geldi ne korkuyorum daha icmicem onu :( mide aşırı boş bişi yiyemedim eşim de çok seviyorum diye kiraz almış al bari azıcık ye diye yalvarıyor yatiom öğle malak gibi :110:

Canım çok çok geçmiş olsun ❤️❤️❤️

Çok yazık olmuş kuzum. :cry: :cry:
Dilindeki pirsingi yutmadin di mi...:KK57:
Kusayim derken başına bir iş gelirse bir de ona üzülürsün şimdi :sus::sus:
Moralin biraz düzelsin diye böyle konuşuyorum ama alinirsan perişan olurum :olamaz:
Dilimdeki olmadan yapamam ben kizzz çok alıştım dolgu yaptırırken mecbur çıkarıcam da çıkarınca bir boşluk olacak bana eminim ona :D
Çok şükür kiraz iyi geldi bulantim gitti

Back
X