• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fizik tedavi seansında selamlar😊
Bu cihazları bağlasak göbeğimize1 günde erir bence😆

Eklentiler

• IMG-20200806-WA0004.webp
    IMG-20200806-WA0004.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34
Sapmak şaşırmak yok yola devam ben böyle çok mutluyum abla zor gelmişim bu zamana pes etmek caymak yok esim diyor sabrına hayranım dışarı çıkıyoruz tatlicilarin önünden geçiyoruz en sevdiğim görüyorum isim vermicem.
Bakıyorum öğle camdan esim diyor alayım yok diyorum bakinmakla yetiniyorum ben yemiş kadar oluyorum diyor vallahi kız sana helal olsun :KK70:
Tebrik ederim seni canim 🥰 Esimde bana ne inatsin ye deyip duruyor yemeye korkuyormusum hic birsey yemiyormusum az evvel tabagimi gosterdim daha ne yeyim dedimm. Ha ogun disi aralarda inatla yemiyorum onu kastediyorda olabilir.

Son düzenleme:
Bu arada hastaneye yürüyerek geldim bugün
💃 Çıkışta wc sorunu olmazsa yine ☺ yüricem inşallah
Hastane 2 km dikilmiş ama 🤭
Navigasyon 2 gösteriyordu. Sanırım kestirmeden geldim☺️

Eklentiler

• Screenshot_20200806_111707_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20200806_111707_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
Tebrik ederim seni canim 🥰 Esimde bana ne inatsin ye deyip duruyor yemeye korkuyormusum hic birsey yemiyormusum az evvel tabagimi gosterdim daha ne yeyim dedimm. Ha ogun disi aralarda inatla yemiyorum onu kastediyorda olabilir.
Benimki de ye bak hasta olacaksın diyor karışma diyorum tamam tamam diyor alıştı artık ilk zamanlar baskiliyordu şimdi baktı ki hasta da olmuyorum bir sorun olmadı kiloda verdim o yüzden saldı artık bana ödül günün ne zaman deyip durur ozaman bisiler yer içeriz :)

Aferin sana , o tatlıyı yemiş olsaysın şu an da tadı çoooktaaan gitmiş bitmiş olacaktı birde sana hediye göbek yapı bırakarak, en güzelini yapıyosun, kendini alkışla tebrik et, her bir iradenin karşısında kendini daha çok sev ❤
Öğle yapıyorum abla anlık bir zevk için gerek yok ödül günümü bile pişmanlık ile bitiren ben gerek yok tadını biliyorum zamanında çok yedim deyip kafamı geri çeviriyorum eşimde buna şaşırır :) midem hiç dolu olmaZ hafif aç olur ama mutlu ediyor bu beni

sportie sportie abla nasıl geçti dün süt detoksun

dün öğleden sonra biraz zorladı ama çok ta değil, başağrısı falan olmadı ama sürekli midem guruldadı
ama sabah tabi iki günün sonunda 1,900 gittiğini görünce acayip mutlu oldum

bugün zaten yumurta günümdeyim, ben yuurtanın her türlüsünü severim, güzel bir omlet yaptım afiyetle yedim
şimdi zımba gibiyim :KK76: :KK76: :KK76:

dün öğleden sonra biraz zorladı ama çok ta değil, başağrısı falan olmadı ama sürekli midem guruldadı
ama sabah tabi iki günün sonunda 1,900 gittiğini görünce acayip mutlu oldum

bugün zaten yumurta günümdeyim, ben yuurtanın her türlüsünü severim, güzel bir omlet yaptım afiyetle yedim
şimdi zımba gibiyim :KK76: :KK76: :KK76:
Beni çok etkilemiyor acik için gürültü da duymuyorum bende şimdi baslaidm süt detoksuna :)

Back
X