• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her öğün aşırı hafif geçiyorum :) yarın sabah öğle yapayım canım zaten badem le ceviz de Alicam bitmiş
Sabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmek 😊

sudem34 sudem34 gel rakibim olarak seni sectim pikaccu demek istiyorum 😂
kabul beybisi :KK68:
Zaten her gelen teklifi kabul etme gibi pis bir huyum var:confused:
Bakalım başıma ne gelecek:KK28:
her şey ödül için:KK8:
Sonuc simdiden belli tabiki ikinci takim kazanir😂
agir top Hafif top meselesi :cool:
Yüzde var hiç belli olmaz:confused:
Kalinn incelene kadar, incenin cani cikar 🤣🤣diye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz🤣
Ya Sen beni çok güldürüyor sun:KK8:

Sabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmek 😊
Akşamları da canım hicbirsey yemek istemiyor benim o yüzden açım ama mutluyum aç geziyorum midem okadar alıştı ki guruldamiyor bile bazen dışarda yemek yiyoruz gözümde büyüyor o yemek nasıl yiyeceğim diye düşünüyorum bu düzene çok alıştım

Neysem ben bir boosted daha yapayim aclik suremi nekadar uzattim okadar karr🤣🤣🤣suan 18 saat olmus
Lili daha önce 5 kisiye kapışma teklifi ettim :KK8: :confused:
İlk defa bir kapışma teklifi aldım çok heyecan yaptım şimdi:KK28:yeni kapışma elemanim benim:anne:sana gözüm gibi bakayim

Back
X