• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sudem34 sudem34 canim aklima ne geldi suan sabah kahvemi ictimya hani ben ama benim kahve degisikya su kahve tarcın kako ve hindistan cevizinyagi aclik suresinde bu elemanlardan biri yasaklimiki suan aklima geldide🙄🤔 sen takiliuorsun bu konuya bilirsin belki
Rakibim sin söylesem mi:KK8::KK8::KK8::KK8:

Onlar olmuyor beybisi orucu açmış gibi oluyorsun:confused:

Canım günaydın senden daha güzel bir hedef beklerdim açıkçası 1 haftalık değil 1 aylık hedefbu yanlış anlamış olabilir misin acaba ?
Cnm çok uçmak istemedim 🙈 haftada 500 gider diye düşündüm en basiti. Elimden geleni yapacağım o ayrı tabii de şu ara sanki duruyor gibi geldi bana. Hadi hedefi 74 yapalım ortası olsun 😊

Eylül'de zaten listeye girecegim canım inşallah, zamanın dolmasını bekliyorum sadece. Ama bu hedef işine de dahil oldum şimdi.

Kadroyu kacirmaniza üzüldüm ama elbet daha hayırlısı olacaktır. Bu seneki sınava mi girecek, başvuru yapmış mıydı. Zaman konusu alese giren bircok kişi için sıkıntı oluyor ama en son süreleri uzattılar diye hatırlıyorum. Eşin sözelci mi eşit ağırlık mı. Açıkçası pek bir taktik yok onda, ben çok hızlı okurum o yüzden sorun yaşamadım. Eminim yapıyordur ama önce soruyu okusun sonra metni okusun. Metni iki kez okumak zorunda kalmasın.

Bu arada doktora yeterlik için de başarılar diliyorum. Beni en çok geren sınav oydu. İnşallah çok güzel atlatır canım onu da.
Çoook sağol canım....Aralıkta sınav varmış Ales’e başvurular geçti mi bilmiyorum

Back
X