• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bundan alacağım isteyenler takip etsin kizlar tam aklıma geldi bir baktım Instagram'da gördüm sans

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-08-12-33-48-943_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-08-08-12-33-48-943_com.instagram.android.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 24
Gecen sene ip aldim ama evde duruyor evde atlamak zor geldi bana
AA öğle diyorsan hiç para vermiyim bende evde atlayamazsak ne anlami kalır kaptanım.
Bu arada kurbandan et geldi komşudan ben suda haslamasini seviyorum yesem çok kalori yaparmi suda sadece yağsız tuzsuz ne kadar yiyim

AA öğle diyorsan hiç para vermiyim bende evde atlayamazsak ne anlami kalır kaptanım.
Bu arada kurbandan et geldi komşudan ben suda haslamasini seviyorum yesem çok kalori yaparmi suda sadece yağsız tuzsuz ne kadar yiyim
Evet evde atlanmiyor ses oluyor😬

Evde atlayamadim lambalara carpabiliyor
Balkonda dar bizim denedim de zor oldu
Evine bagli birde ses cikartiyor tabi ki
200 gram civarinda yiyebilirsin canim genelde diyetisyen menulerinde 200 gram oluyor miktari

Evde atlayamadim lambalara carpabiliyor
Balkonda dar bizim denedim de zor oldu
Evine bagli birde ses cikartiyor tabi ki
200 gram civarinda yiyebilirsin canim genelde diyetisyen menulerinde 200 gram oluyor miktari
Vazgeçtim kaptanım ipten ses olursa sorun yasarim.
Mekik aleti Alicam onun yerine oda gelicekmis çünkü.
Mekik çekerim bende normalde zor yapamiyorum onla denicem.
200 gram yiyim ozaman haslasinda öğle yemeği yerine yanına da yoğurt mis :)

Hafif kilolu ve çok kilolular gibi olmuş yarış için elverişli değil orjinal ablada var ohooo kıyamam yukardakiler ezilir 🤣

Ben ve orjinal abla daha yüksek 90-100 üstü

Migi 80 üstü

Hippo gülümse 70 üstü

5 kişiden ikisi yukarı çıksa aşşaya kimler inicek?

Hafif kilolu ve çok kilolular gibi olmuş yarış için elverişli değil orjinal ablada var ohooo kıyamam yukardakiler ezilir 🤣

Ben ve orjinal abla daha yüksek 90-100 üstü

Migi 80 üstü

Hippo gülümse 70 üstü

5 kişiden ikisi yukarı çıksa aşşaya kimler inicek?
Bu görev senin bonus kilolulardan 3 kişiyi ilk gruba yazabilirisn
Birde gizemlicadiii gizemlicadiii Yi 1.gruba ekleyebilir misin

Back
X