- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunkusu benim arkidisimBelli canım ama yüzünün güzelliği önemli lens olmasada olur :)![]()
Gecen sene ip aldim ama evde duruyor evde atlamak zor geldi banaBundan alacağım isteyenler takip etsin kizlar tam aklıma geldi bir baktım Instagram'da gördüm sans
AA öğle diyorsan hiç para vermiyim bende evde atlayamazsak ne anlami kalır kaptanım.Gecen sene ip aldim ama evde duruyor evde atlamak zor geldi bana
Evet evde atlanmiyor ses oluyorAA öğle diyorsan hiç para vermiyim bende evde atlayamazsak ne anlami kalır kaptanım.
Bu arada kurbandan et geldi komşudan ben suda haslamasini seviyorum yesem çok kalori yaparmi suda sadece yağsız tuzsuz ne kadar yiyim
Evde atlayamadim lambalara carpabiliyorAA öğle diyorsan hiç para vermiyim bende evde atlayamazsak ne anlami kalır kaptanım.
Bu arada kurbandan et geldi komşudan ben suda haslamasini seviyorum yesem çok kalori yaparmi suda sadece yağsız tuzsuz ne kadar yiyim
Vazgeçtim kaptanım ipten ses olursa sorun yasarim.Evde atlayamadim lambalara carpabiliyor
Balkonda dar bizim denedim de zor oldu
Evine bagli birde ses cikartiyor tabi ki
200 gram civarinda yiyebilirsin canim genelde diyetisyen menulerinde 200 gram oluyor miktari
Feyz aldın mı
FEYZ ALDIM eksik kalmış çünkü![]()
Rekor bonustan![]()
O zaman gruplari karistiralimZipzip- ve ahali itiraaaz ediyorum en kilolular aynı takımda olmaz yaa
Migi birinde ben birinde olmalıyım.
50-50 aralığında olanlarda aynen
1.grup
@Nidsalii
@sportie
@selensu82
@hasbeenandgone
E Elif_Eylul
@medusares
@Felicio
@leydii18
Lili 38
2.grup
@Gulumse25
Bonus
retro_hippo
AseliccA
@PAPATYAM
@sudem34
@Orjinalisim
POWERHACK
Cumaya kadar yarisiyoruz kizlar ve en cok yuzdeye sahip takima kucuk bir odul verecegim![]()
Bu görev senin bonus kilolulardan 3 kişiyi ilk gruba yazabilirisnHafif kilolu ve çok kilolular gibi olmuş yarış için elverişli değil orjinal ablada var ohooo kıyamam yukardakiler ezilir
Ben ve orjinal abla daha yüksek 90-100 üstü
Migi 80 üstü
Hippo gülümse 70 üstü
5 kişiden ikisi yukarı çıksa aşşaya kimler inicek?
Sana tüm kalbimle inanıyorum vereceksinFeyz loading....
En kilolu benim normal yüksek olması
Tamam güzel olmus boyle canım musait olunca gruplari yeniden yazarim