- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Minik tabaktakini diyorsan aci sos kendim yapiyorumLili o.tabaktaki ne çözemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minik tabaktakini diyorsan aci sos kendim yapiyorumLili o.tabaktaki ne çözemedim
Hic senin baktigin pencereden bakmamisdim aslinda bu cümleyi kurarkenBunu hakaret sayıyorum gözüme gözükme![]()
Aa o zaman 63 e dusmeni bekleyeceğiz canimAldım.ki kilo 65 oldum.ne zaman ayrılmisim,katılımın güzel.olacak inşallah görüntüden hiç memnun değilim
Şaka şakaHic senin baktigin pencereden bakmamisdim aslinda bu cümleyi kurarken![]()
Farklı gurupta olduğun için dizini kır otur diyorum.Simdi Sabahdan 60 dk boostedim var ogleden bu saate kadar totom yer gormedi cogunluğu mutfakta baya isler yaptim yeni namazida kilip oturdum. Simdi 1 saat yuruyuse gidemmi yoksa kirip dizimi uzanayimmi
60dk boostedin varsa daha neyapcan otur oturduğun yerde kendini perişan etmeSimdi Sabahdan 60 dk boostedim var ogleden bu saate kadar totom yer gormedi cogunluğu mutfakta baya isler yaptim yeni namazida kilip oturdum. Simdi 1 saat yuruyuse gidemmi yoksa kirip dizimi uzanayimmi
Bu imadan sonra yurumem gerektigini dusunuyorumFarklı gurupta olduğun için dizini kır otur diyorum.![]()
Bak ayni takimdayiz karsi tarafin dedigini duydun leee60dk boostedin varsa daha neyapcan otur oturduğun yerde kendini perişan etme
Yorma kendini bu kadar canim evde dinlen sohbet edelimSimdi Sabahdan 60 dk boostedim var ogleden bu saate kadar totom yer gormedi cogunluğu mutfakta baya isler yaptim yeni namazida kilip oturdum. Simdi 1 saat yuruyuse gidemmi yoksa kirip dizimi uzanayimmi
Him sen deyince bir masumluk sezdimYorma kendini bu kadar canim evde dinlen sohbet edelim![]()
Kaptanı ve yardımcısını dinleYorma kendini bu kadar canim evde dinlen sohbet edelim![]()
Kız sen bakma gulumseye sonra bisey olcak çarpilcan kalcan oralarda yeterda zamanında perişan ettim 2saat sporla kendimi yapma yeterBak ayni takimdayiz karsi tarafin dedigini duydun leee![]()
Tmm zaten cok yorgunum gozum kesmiyorKız sen bakma gulumseye sonra bisey olcak çarpilcan kalcan oralarda yeterda zamanında perişan ettim 2saat sporla kendimi yapma yeter
Bak dun hic bisi yapmadim 1 kg eksi ile geldim fazla spora gerek yokHim sen deyince bir masumluk sezdim![]()
kaptandami sizle komplooo var ozaman bu isteAynı gruptayiz ondandır![]()
Ben anlamam dar bı elbise alıyorsun 3 kişi seni onun icine sokuyor dugune.kadar kendin giyecek hale geliyorsun horona giren kol.sallarBu arada elbiseye karar veremedim evde bir tane elbisem var onu giyeceğim galiba
Gruplarda yokumkaptandami sizle komplooo var ozaman bu iste