Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee sorma beyaaaa ye ye deyip duruyooo sonra neden kilo aldin dicekAblam kendini fena kaptırdı![]()
Yok cııık yemicem. Bir kere oldu artik. Açlıktan bayilsa mıydım ? Şekerim düşüp fenalassa mıydım ? Ay bir de yere yigilsaydim ? İyi ki yedim benceKız öyle deme gene ayni takimdayizyicek yicek sonra 6.takımda şişko olarak gezcek
Rabbim gönlüne gore versin canim hayirlisina güzel haberlerini duyalimOkuyup okuyup hepimize göndereceğim duaları ❤
AblamRabbim gönlüne gore versin canim hayirlisina güzel haberlerini duyalim![]()
Medine dilencisi gibi acindirma kendini gızzzYok cııık yemicem. Bir kere oldu artik. Açlıktan bayilsa mıydım ? Şekerim düşüp fenalassa mıydım ? Ay bir de yere yigilsaydim ? İyi ki yedim bence![]()
Ayyyy yeteryaaa bugun gulme kapasitem kalmadi artikMedine dilencisi gibi acindirma kendini gızzz![]()
Valla benimde cenelerim ağrıdı gözümden yaş geldiAyyyy yeteryaaa bugun gulme kapasitem kalmadi artik![]()
![]()
![]()
Bunların hepsi olabilirdi ve ben buraya yazdığımda benim için çok uzulebilirdinMedine dilencisi gibi acindirma kendini gızzz![]()
İkna oldum tmmBunların hepsi olabilirdi ve ben buraya yazdığımda benim için çok uzulebilirdinsenin üzülmene dayanamam ki
![]()
Kırmaya calisiyorum canım bakalım :)Kız bak benim takimdasin ona göre kiralim zincirleri yüzümü kara çıkarma![]()
Vaz geçtim seni karşı rakip takima aldılar iş görmez raporu verdilerKırmaya calisiyorum canım bakalım :)
Benimdeeee agridi valla salak salak guluyomValla benimde cenelerim ağrıdı gözümden yaş geldi
Canim harikasınEvet cnm fide almıştım 2 ay önce çıktılar nasipse 2 güne hasat ederim
Çileklerimdr var 4 tane yedik yeniden çıkıyor şimdi
Evde kalmaktan kafayı sıyırmiyim diye ota böceğe sardımbide kediyle uğraşıyorum arada geçiyor zamanEki Görüntüle 2672742
Buda tembel kedimiz![]()
Kırmaya calisiyorum canım bakalım :)
İnşallah abla bakalım hayırlısı ile 60lara doğru inmeyi niyetlendimAaa geldinmi bizim takıma , senin için mücadelemi gördünmü , bak yüzümü kara çıkartma tamammı
Senin takılmalarını 2 dakkada çözeriz merak etme sen, takıl bana gitsin göbek![]()
Cansın senBenim oyum vişneliden
POWERHACK Kıymetini bil mücadele ediyorum senin için
Bizdeki 2 yeni arkadaştan birini vermeliyiz
Gelecek hafta sonu olacak sanırım canım, onu kaçırdı tabiki. Yılda iki kez yapılıyor zaten.Çoook sağol canım....Aralıkta sınav varmış Ales’e başvurular geçti mi bilmiyorum