• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnstagram ın yokmu canım instagram hesabı birde youtube ta gozdeben diyebhesabı var

Ben 2 saati aşkın direnç ve kardio taptım valla 😅😅😅 720p. Ama yine kişiye göre değişir tabi ama senin minimum 300 olmalı tabi en az
Minimumdan başlayayım yarın sonraki günler artırarak devam ederim ❤️❤️❤️

Yarışma için söyledim o sözü sırf 1. Grubu yenelim diye valla alınacağını düşünemedim özür dilerim ama gitme kal daha çok üzülürüm :KK60:
Tmm cnm gitmiyim ozaman gerçekler acıdır evet ben pogacayi yedim ama ortam gereği zorlandım kaynanam çok uyuz silik bir tip laf sokar hep manken mi olcan başımıza yok iyice verdin sen diye kıskanır hep bir daha zaten tövbe etmişim kahvaltı ya gitmemeye karı hep dışarda yapio kahvaltisini

Canım şimdi henen karar verme , beraber senin karnını dümdüz edicez unuttunmu 😍
Spor çok çok önemli , ama biliyosunki bu işin %70 i beslenme, acı ama gerçwk olan şu ki yanlışımız varsa bunun bize söylenmesi çok güzel. Çünkü bazen biz o yanlışı o kadar önemsemeyebiliriz ve böylelikle doğruya daha çabuk yöneliriz dimi ama
Lütfen kırılmaca yok, sen kahvaltını yazdığında sitede yoktum, olsaydım gerçekten ablalık hakkımı da kullanarak sana fena kızardım ama neden senin iyiliğin için. Yoksa sen tombiş ol bana ne ki , bana kilo aldırmıyosun ya
Bi de bizim takıma gelmen için biliyosun ne mücadele ettim, çünkü inanıyorum sana

Onun için sen bi daha düşün tamammı
Allah razı olsun abla sen baya motive ediyorsun destekliyorsun ben zaten pişmanlık ötesi yaşadım yani bugün bitsin istiyorum bacaklarımı kasa kasa cevirmisim pedalı nasıl ağrıyor ama bir kez daha binicam 30 dk daha ceviricem alinganligim ustumdeymis sanırım öğle bir çıkış oldu neyse ki halloldu

Allah razı olsun abla sen baya motive ediyorsun destekliyorsun ben zaten pişmanlık ötesi yaşadım yani bugün bitsin istiyorum bacaklarımı kasa kasa cevirmisim pedalı nasıl ağrıyor ama bir kez daha binicam 30 dk daha ceviricem alinganligim ustumdeymis sanırım öğle bir çıkış oldu neyse ki halloldu
Dedim sana🙋😘

Aferin sana , bak zorla kendini ama çokta zorlama , bacakların titriyorsa kasların çok zayıf ondan atıyordur bunun üzerine devam etme ama yarın mutlaka yine yap , ara vermemen lazım tamammı 😘

Aman şu kektir börektir poçadır uzak dur eve de sokma

Öğlen sebze akşam protein tüketiyoruz tamammı ❤️

Aferin sana , bak zorla kendini ama çokta zorlama , bacakların titriyorsa kasların çok zayıf ondan atıyordur bunun üzerine devam etme ama yarın mutlaka yine yap , ara vermemen lazım tamammı 😘

Aman şu kektir börektir poçadır uzak dur eve de sokma

Öğlen sebze akşam protein tüketiyoruz tamammı ❤
Tamam abla öğle yapayım zaten her gün 30 dk sabah akşam dedim ama vücut hantal kalmış çok o yüzden yeni yeni açılıyor

Bugünkü raporumu veriyim

Sabah 11.30
Omlet
Hellim kızarmış yağsız
1 dilim b peynir
4 yeşil zeytin
2-3 ceviz
1 dilim dil peyniri
Bol söğüş yeşillik

Akşam 17.30
5 kaşık kabak spagetti
2 kaşık yoğurt