• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar kizlar buaralar baya stresli sinirli gergin buhranli zamanlar icerisindeyim mutsuzum, buda bana bas agrisi kas agrisi göz agrisi bogaz agrisi eklem agrisi olarak dönüyor 😔
Kendimi masil resetlesmki cikis yilu bulamadim iyi dusunmeye calisiyorum kendime yelkjn veriyorum ama cok kisa geri donus aliyorum. Bir muddet sonra kaldigim yerdem devam halde buluyorum kendimi😔
Niye öylesin bir derdin mi var anlatmak ister misin? Çok üzüldüm böyle hissetmene arada herkese olur sen genelde bana hep enerjik geliyorsun ❤️

Bin şükür canim asla hakkini odeyemem esimin yuzum dusmesin diye ne yapacagini sasirir zaten ona da uzuluyorum onuda mutsuz ediyorum diye. Aynem Rabbime uonelmek en iyi tedavi buara aceba eksiklikmi gostwrsim gevseklikmi yaptim aceba
Yok yok öyle düşünme seni anlayan bir esin varsa gerisi önemli değil zaten Allah sagliginizi bozmasin evlatlarının başında da eksik etmesin senide eşini de azcik boşalt beynini gidiceksin tatile zaten ye ic gez eğlen boşver

Niye öylesin bir derdin mi var anlatmak ister misin? Çok üzüldüm böyle hissetmene arada herkese olur sen genelde bana hep enerjik geliyorsun ❤
Bana dua edin bugece🤲 yarina daha iyi olayim insaAllah yine size enerji kaynagi olayim emin ol cok istiyorum bu halimi bende hic sevmiyorum biran once cikmam lazim biliyorumki biraz daha dalarsam cikmam dahada zorlasacak

Yok yok öyle düşünme seni anlayan bir esin varsa gerisi önemli değil zaten Allah sagliginizi bozmasin evlatlarının başında da eksik etmesin senide eşini de azcik boşalt beynini gidiceksin tatile zaten ye ic gez eğlen boşver
Cok teşekkür ederim canimm sanki biraz daha acildim Allah razi olsun🤲🥰

Gidicez canim insaAllah iyi gelir esime cok uzuluyorum onuda uzdugum icin😔adam elinden geleni yapiyor ama ben bir sekilde mutsuz olacak kafaya takacak sey buluyorum😔
Emin ol o birşeyler yapmaya çalıştığı için mutludur, sen çok ince mi düşünüyorsun balım benim 💕
Iyi geceler kizlar :KK36:
İyi geceler Elif kaptanım💕
Herkese iyi geceler, ben kaçtım 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
İyi geceler papatyam💐
Bana dua edin bugece🤲 yarina daha iyi olayim insaAllah yine size enerji kaynagi olayim emin ol cok istiyorum bu halimi bende hic sevmiyorum biran once cikmam lazim biliyorumki biraz daha dalarsam cikmam dahada zorlasacak
Hiç birşey olmayacak anlat sıkıntını at kurtul ve çok normal bence hep mutlu olamayız Polyana değiliz nihayetinde
sen toparlarsın arada izin ver kendine sonrasında azmin yeter ❤️❤️❤️

Bugünkü menüm

Sabah
Saat 9 da açkarnına 2 bardak su
4 kuru kayısı, 1 ceviz
Saat 10:30
1 yumurta ile omlet
1 domates, 1 yeşil biber, 1 salatalık
5 çiğ badem
2 tuzsuz etimek
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Bir lokma ekmek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Saat 12:00
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle 14:30

1 muz, 5 çiğ badem,

Akşam 18:30
3 fırında kızarmış köfte
1 orta boy patates çok az yağlanmış fırında kızarmış
4 kaşık çoban salata

Saat 21:00
1 fincan Yeşilçay
Gün içinde 3 litre su bitti

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

30 dk leslie boosted _120 puan
10 dakika bölgesel kalça basen_ 60 puan
Toplam : 180 puan
sportie sportie
canim menun cok guzel.su hariç 9 daki yediklerini 10.30 da yesen if yapmış olursun
Iyi aksamlar kizlar buaralar baya stresli sinirli gergin buhranli zamanlar icerisindeyim mutsuzum, buda bana bas agrisi kas agrisi göz agrisi bogaz agrisi eklem agrisi olarak dönüyor 😔
Kendimi masil resetlesmki cikis yilu bulamadim iyi dusunmeye calisiyorum kendime yelkjn veriyorum ama cok kisa geri donus aliyorum. Bir muddet sonra kaldigim yerdem devam halde buluyorum kendimi😔
canim şehir değişikliği normal bence.
Bdv ye bakıyorum hep tatilden konular
Başka şehirde başka ortamda sin
Kendi evin kendi düzenin yok
Evet değişiklik güzel ama
Sen titiz birisin

Panik atak krizlerim tavan yapmisdi bu ocak subat mart ayinda bir ayagim acildeydi kalp krizi geciriyorim, nefes alamiyirum, ellerim ayaklarim kasiniyor, icimden alev cikicak vucudum yaniyor diyerek ama her seferinde hayati fonksiyonlarin normal korkma sana birsey olmayacak deyip diyazem e uyutmalari sonucu eve dönüyordum
canim neler yaşamışsin sen öyle.
Allah yardım etsin.
Kafaya tatacagina konuş çöz sorununu
Ben hayatta hiç birşeyi içime atamam.
Derdim neyse gider söylerim.
İyi bir doktora git derim. Kan ve vitamin testlerini bir kontrol ettir bence. Bazı vitaminlerin eksikliği vücutta bazı bu tarz sıkıntılara sebep olabiliyormuş, ama bunu iyi bilen bir Dr çözebilir tabii altta yatan sebeb buysa yani,, herhangi bir kötü dönem yada travma yaratıcı bir olay yaşadıysam onun etkileri de olabilir tabii bu durumda psikiyatri yada psikolog çok iyi gelir bence. Kardeşimde de var abimlerin vefatından beri yaşıyor oda. Biz kalp sandık önce meğer panik atak mış. Psikiyatri ve psikolog ara vermedi 1 yıldır daha iyi çok şükür. Bi araştır derim her iki durumu da
canim başiniz sağolsun.herkes be sıkıntılar yaşıyor....burda gülüp eğleniyoruz ama hepimizin türlü türlü derdi var işte.
Allah sağlık versin.
Psikiyatri ilac baslamisdi ama ben beni daha kotu ettigini iddia ederek birakmisdim😬 Ve surwi bir ayagim dokyorda canim otoimmum sistemik rahatsizligim var ve bobrek kontrolum tahlillerim yapiliyor surekli bu ruh hali donem donem oluyor haber falan bakmaz olmusdum rahattim ama suan yine basladi sanki yavasdan yavasdan hissesiyorum cumku iki gundur bas agrim gecmiyor migrenim tuyuyor
canim regl haftanın olabilir mi?
Bak ben eskiden karnım ağrır di.
Şimdi regl zamanı başım ağrıyor.
Bugün yürüyüş sonrası boosted yapayim dedim baktım kan basincim yükseliyor ağrımaya başlayacak yarı bıraktım

Vitaminini al eksik etme....meyve tüket...

Cok teşekkür ederim canimm sanki biraz daha acildim Allah razi olsun🤲🥰
Canim Sen kendi dışındaki konulardan da çok üzülüyorsun....bu huyunu bırak....elinde olmayan şeyler için üzülme...

Sen sağlıklı ol ki çevrene ışık saç.

Ki zaten takıma geldiğin ilk günden beri hepinize neşe ve enerji kattin.

Her eve lazım senden.....her kadına senin gibi bir arkadaş lazım.....her insanın hayatına dokunmalisin...

Tmm cnm gitmiyim ozaman gerçekler acıdır evet ben pogacayi yedim ama ortam gereği zorlandım kaynanam çok uyuz silik bir tip laf sokar hep manken mi olcan başımıza yok iyice verdin sen diye kıskanır hep bir daha zaten tövbe etmişim kahvaltı ya gitmemeye karı hep dışarda yapio kahvaltisini
Çok sevindim gitmedigin için valla basım ağrıdı amacım seni üzmek değildi sırf rekabet yüzünden sarf ettim o sözleri dünden beri içime canavar kaçtı :KK70::KK70::KK70:ne güzel yaprak dökümü izliyordum ne ara geldim buraya bende bilmiyorum :-)

Canım Cenabı Allahın dilediğinin dışında hiçbirşey olmaz. Gönlünü ferah tut. Dualara sarıl derim. Hatta iki rekat namaz kıl. Yüreğini Rabbine teslim et. Emin ol rahatlayacaksın. :dua::dua::KK24::KK68:. Duamız seninle.

9agustos pazar
08.30
1dilim ekmek,2yumurta,2catal peynir,5zeytin,1dilim karpuz,1yk tahin
Türk kahvesi
Öğle 13.30
2karniyarik,1dilim ekmek,cacık
Aksam 17.00
2armut,1seftali
3litre su,1maden suyu
Canım afiyet olsun, yine sporlu günlerine geri dönsen hani😍

İyi geceler. Bugünkü menüm.
Sabah 3 kaşık domates ve biber sote
1 kaşık peynirli omlet
3 sarma bulgurlu
1 tane kabak dolma
2 bardak çay.
Arada kayısı, erik, üzüm ( diş problemi olduğu için rondoda çekilmiş )
1 kase yoğurt . akşam yok.
2 kaşık çekilmiş meyve kuruları.4 lt su .:KK45::KK54::KK68::kahve::kahve: ve
Orta boy fincanda şekersiz Türk kahve.

Canım afiyet olsun 😍 yürüyüş yokmu şekerim ❤️

Bugünkü menüm

Sabah
Saat 9 da açkarnına 2 bardak su
4 kuru kayısı, 1 ceviz
Saat 10:30
1 yumurta ile omlet
1 domates, 1 yeşil biber, 1 salatalık
5 çiğ badem
2 tuzsuz etimek
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Bir lokma ekmek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Saat 12:00
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle 14:30

1 muz, 5 çiğ badem,

Akşam 18:30
3 fırında kızarmış köfte
1 orta boy patates çok az yağlanmış fırında kızarmış
4 kaşık çoban salata

Saat 21:00
1 fincan Yeşilçay
Gün içinde 3 litre su bitti

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

30 dk leslie boosted _120 puan
10 dakika bölgesel kalça basen_ 60 puan
Toplam : 180 puan
sportie sportie

Harikasın 😘 takımın parlayan yıldızı da sensin, süper gidiyorsun 2 ay sonra bambaşka sen olucaksın ❤️

🧿🧿🧿🧿🧿
Maşallah imreniyorum valla sana ne güzel spor yapıyorsun👏👏👏

Canım benim duygular karşılıklı 😍 zaman geçtikçe sporu daha yoğun yapmaya başlarsın merak etme, spor desteği her türlü veririm 😘
Belki bilmiyosundur , spor antrenörüyüm ben aynı zamanda step aerobik antrenörüyüm , ama bunişi hiç yapmadım 🥰

Yolunda gitmeyen sey yok sukur ama kafama herseyi cok takiyorum aslimda 4 audir baya duzelttim bu huyumu ama yinede kurtulamamisim zaten imkansiz oyle ha deyince huyunu terketmek galiba

Canım benim ne kadar gereksiz bu kafaya takmalar. Bak biraz önce Naim Süleymanoğlu nun filmini izledik. Ağlamaktan gözlerim şişti. İnsanlar neler yaşamışlar inanılır gibi değil
Bak seyretmeni tavsiye ederim eğer izlemediysen
Allahaşkına takma kafana , kendine edersin biliyosun
Hepimiz gereksiz şeylere takıntı yapıyoruz hiç bir zamanda değmiyor 3 günlük dünyada 🥰🥰🥰

Çok sevindim gitmedigin için valla basım ağrıdı amacım seni üzmek değildi sırf rekabet yüzünden sarf ettim o sözleri dünden beri içime canavar kaçtı :KK70::KK70::KK70:ne güzel yaprak dökümü izliyordum ne ara geldim buraya bende bilmiyorum :-)
Listede değilim şekerim ben sen listede olan arkidislarla gir rekabete :) gitmiyorum yok biryere

Back
X