• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 167

Sporla aran nasıl hadi gel şahane spor yapalım, yeni programını takip ettiğim antrenörün boyu 160 kilo 48-49 değişiyor ve 2 sezeryan doğum yapmış . Bayılıyorum fiziğine 10 numara . Bugün onun videolarından 2. Günüm. Bende hiç kas ağrısı olmazdı kondisyonum iyidir kol omuz ve bacakta hafif ağrı var. Çok güzel programlar. Birde before after ları inanılmaz
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin ❤
O kadinin boyu 1.60 mi cok uzun gorunuyor yaa

Canım armut 🍐 Küçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma :confused: :confused: :confused: :confused:
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...

Acaip gurur duydum kendimle...:-):-):-):-):-)

Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm:KK49::KK49::spor::spor::spor::spor::spor::KK50::KK50::KK50::KK50:
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.

Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.

Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam:halay::halay::halay::halay::halay:
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.

Ne güzel duygular bu haz değilmi 😍 hiçbir çikolatadan bu hazzı alamıyor insan
Bu bir süreç, istikrar sabır azim disiplin iç motivasyon
İlk ay beslenmeni sporunu tam oturtamamıştın şimdi düzene girdi çok normal. Sağlıklı beslenmeyi ve sporunu hayatına entegre edince çorap söküğü gibi gelir
Birde armut olanlar hep daha zayıf durur, en kilolu halimde bile üst bedenim 38 i geçmedi
Kimse kilolu demedi, ama şimdi görenler vay be diyor. Bütün kafada sabitleşmiş ön yargıları kırıyorum ve bunu etrafıma gösteriyorum

* 40 tan sonra kilo veremezsin.... verilir !
* verirsin ama aç kalırsın .... hayır aç kalmazsın herşeyi de ölçülü olarak yersin
* bu göbek, bu basen, bu bacak bu yaştan sonra be spor yaparsan yap gitmez .... hayır gider, sabretmek lazım direnmek lazım
* yine de vücudun sarkar.... sporla sarkmaz
* yüzün küçüldü çirkinleştin.... hayır yüzümdeki fazla yağlarda gitti, daha fit oldum ya da yanlış beslenme de yüz çirkinleşir
* sezeryan karnı kalır tabi.... kesinlikle kalmaz tabi ama 1-2 ayda gitmez tabi

🥰🥰🥰🥰 kaptırdım kendimi yine 😅😅😅

Sporla aran nasıl hadi gel şahane spor yapalım, yeni programını takip ettiğim antrenörün boyu 160 kilo 48-49 değişiyor ve 2 sezeryan doğum yapmış . Bayılıyorum fiziğine 10 numara . Bugün onun videolarından 2. Günüm. Bende hiç kas ağrısı olmazdı kondisyonum iyidir kol omuz ve bacakta hafif ağrı var. Çok güzel programlar. Birde before after ları inanılmaz
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin ❤️
Ben çalışan bayanım işteyim canım, işten cikiyorum kv ye bebek orda , bazen yemek yapar bazen yapmaz, yemek yap sofra kur kaldir bebegimle vakit geçir,eve geçmem saat on oluyo, ip alıp sabahları atlamayı düşünüyorum

Kız 100kere yazdım ya 🤣 ben daha yeni geldim evde eksiklerim var tamamlıyip başlıcam diye.. ama diyete başladın şekersiz sayılır haftaya tam başlıcam inşallah 🥰
tamam canım ben başladım olmadı senle bir haftada fazladan yaparım aynı anda bitiririz, çok azimliyim maşallah 😂😂😂

Canım armut 🍐 Küçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma :confused: :confused: :confused: :confused:
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...

Acaip gurur duydum kendimle...:-):-):-):-):-)

Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm:KK49::KK49::spor::spor::spor::spor::spor::KK50::KK50::KK50::KK50:
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.

Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.

Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam:halay::halay::halay::halay::halay:
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.
Harika yaaa cok sevindim senin adina böyle devam et canim benim🥰

Ben çalışan bayanım işteyim canım, işten cikiyorum kv ye bebek orda , bazen yemek yapar bazen yapmaz, yemek yap sofra kur kaldir bebegimle vakit geçir,eve geçmem saat on oluyo, ip alıp sabahları atlamayı düşünüyorum

Bende 3 ay öncesine kadar çalışıyodum pandemiden dolayı emekliliğimi bekliycem
Sabahları evden 6.30 da çıkıp akşam 7.30 da geliyodum

Ben şöyle yaptım sabah 30 dakika erken kalktım her sabah 8 dakika karın brasil ve 8 dakika kalça bacak brasil videolarını youtube tan yaptım el yüz yıkama gibi alışkanlık haline getirdim sonuçtan çok memnun kaldım

Allah razı olsun canım biraz yorgunum dinlenemedim hiç.. hep koşturma stres felan..
annem geldi ankaradan... sürekli doktorla iletişim halinde olacaz.. iyi çok şküür..
umarım daha iyi olacak
saol
sizler nasılsınız :KK200:
Annenmi rahatsız bilmiyordum çok geçmiş olsun canım rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ins Allah kız ben geçen gün baloncuk13 etiket yaptım sen sadece baloncukmuşsun :KK48:

İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin ❤
Gerçekten 1.60 mı:eek:neyse ben 1.56yım yine kurtarmaz:KK48:

Back
X